Την μεταλλική σου θήκη την πήρες;

Την μεταλλική σου θήκη την πήρες;

Ετοιμάζεστε για μικρές αποδράσεις, θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας ρουτίνα ομορφιάς και θέλετε να δοκιμάσετε χωρίς να ξοδευτείτε; Η λύση έρχεται από την Κορρές.

Πρώτα απ' όλα υπάρχουν κάποια δεδομένα:

•Κάθε επιδερμίδα έχει μοναδικά χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες, ώστε η τελική διαμόρφωση του καθημερινού beauty regime είναι αποτέλεσμα πολλών tried & tested λύσεων, διαδικασία που συχνά συνεπάγεται και υψηλό κόστος.

•Η περιποίηση της επιδερμίδας είναι απαραίτητη όλες τις εποχές του χρόνου, καθημερινά, με την ίδια σχολαστικότητα, στην πόλη, στις διακοπές ακόμα και στις σύντομες διήμερες αποδράσεις.

Παίρνοντας, λοιπόν, τα δύο παραπάνω σαν βασικές αρχές, ανακαλύπτουμε την κατάλληλη ευκαιρία για να φτιάξουνε μόνοι μας την περιποίηση ομορφιάς που απαιτεί η επιδερμίδα μας με πέντε Limited Edition μεταλλικές κασετίνες πουκρύβουν σε mini-dose προϊόντα την ολοκληρωμένη πρόταση φροντίδας Κορρές ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας και ηλικίας.

Αυτή είναι μία ιδανική εισαγωγή στη φιλοσοφία περιποίησης Κορρές, για όσες τώρα επιχειρούν την πρώτη γνωριμία και δοκιμή, ενώ το πρακτικό μέγεθος των σωληναρίων 16mL τα καθιστά κατάλληλα και για τις αποσκευές των διακοπών.

Τα πέντε skincare sets περιέχουν mini-dose προϊόντα με Ρόδι για την ενυδάτωση και καθαρισμό της λιπαρής & μικτής νεανικής επιδερμίδας, με Άγριο Τριαντάφυλλο για ενυδάτωση και λάμψη, ιδανικά για κανονικές & ξηρές επιδερμίδες, ή με την καινοτομική σύνθεση Κερσετίνη & Βελανιδιά για την απαιτητική αντιγηραντική/ αντιρυτιδική φροντίδα.

•Αν είστε 20+ ετών δοκιμάστε Skincare Set Ρόδι. Περιέχει Κρέμα-Gel Ενυδάτωσης, Scrub Καθαρισμού, Μάσκα Καθαρισμου και Λευκό τσάι Υγρό Καθαρισμού.

•Αν είστε 25+ ετών δοκιμάστε Skincare Set Άγριο Τριαντάφυλλο. Περέχει Κρέμα 24ωρης Ενυδάτωσης & Λάμψης, Serum για λάμψη & λεπτές γραμμές, Μάσκα άμεσης λείανσης και Πρωτείνες Γάλακτος Γαλάκτωμα Καθαρισμού 3σε 1.

•Αν είστε 35+ ετών δοκιμάστε Skincare Set Κερσετίνη & Βελανιδιά. Περιέχει Κρέμα Ημέρας ([SPF10 ή SPF12 ή Ελαφριάς Υφής), Κρέμα Νύχτας, Κρέμα Ματιών και Serum Προσώπου.