Παγάκια στο… πρόσωπο: 7 beauty χρήσεις που σου αποδεικνύουν ότι αξίζει να το δοκιμάσεις

Μαρία Ροδίτη
Παγάκια στο… πρόσωπο: 7 beauty χρήσεις που σου αποδεικνύουν ότι αξίζει να το δοκιμάσεις

Μπορεί να παγώσεις λίγο, αλλά θα αναζωογονηθείς αμέσως!

Λένε πως το πρόσωπό μας είναι η περιουσία μας και γι’ αυτό όλες οι γυναίκες θέλουμε καθημερινά να αντικρίζουμε στον καθρέφτη ένα λαμπερό και υγιές δέρμα χωρίς σημάδια κούρασης. Αυτό, βέβαια, δεν είναι πάντα εφικτό, καθώς παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες.

Ωστόσο, όλες μας ακολουθούμε μια καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, δοκιμάζουμε νέα προϊόντα και κρέμες και προσπαθούμε να μας φροντίζουμε όσο καλύτερα γίνεται. Αν, λοιπόν, είσαι σε διαδικασία αναζήτησης κάποιου νέου προϊόντος ή βλέπεις ότι το δέρμα σου χρειάζεται αναζωογόνηση, σε αυτό εδώ το άρθρο θα βρεις... τη λύση. Όχι, δε χρειάζεται να ξοδευτείς! Το «φάρμακο» βρίσκεται στην κατάψυξή σου.

face beauty

Τι εννοούμε; Ότι μερικά παγάκια στην επιδερμίδα (και όχι μόνο) θα σου χαρίσουν λάμψη και υγεία, ειδικά μετά από μια πολύ κουραστική μέρα. Το «Ice Facial», άλλωστε, είναι μια διαδεδομένη τάση ομορφιάς που ξεκίνησε από την Κορέα και δεν είναι ποτέ αργά να την εντάξεις και εσύ στην beauty routine σου. Μάθε αναλυτικά στην παρακάτω gallery τα 7 οφέλη του πάγου στην επιδερμίδα και σίγουρα θα πειστείς να το δοκιμάσεις και να κάνεις αυτήν τη συνήθεια μέρος της καθημερινής σου περιποίησης.

Cover photo: @facebykf



Διάβασε ακόμα: 10 ερωτεύσιμα… nail art για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου