DIY Time! Έτσι θα αφαιρέσεις το ημιμόνιμο μανικιούρ ΚΑΙ τα ψεύτικα νύχια μόνη σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DIY Time! Έτσι θα αφαιρέσεις το ημιμόνιμο μανικιούρ ΚΑΙ τα ψεύτικα νύχια μόνη σου

Έφτασε η ώρα να πεις αντίο σε αυτά τα νύχια…

Αν με ρωτάς, λατρεύω το gel μανικιούρ και αντιπαθώ με μανία τα ψεύτικα νύχια. Το gel ή αλλιώς ημιμόνιμο έχει σώσει το μανικιούρ (και το πεντικιούρ) μας και γι᾽αυτό το αγαπώ. Τα ψεύτικα νύχια από την άλλη τα αντιπαθώ γιατί απλά δεν μου αρέσουν. Μου θυμίζουν τη Τζέλα Δελαφράνγκα σε αυτή τη σκηνή…

CautiousSickChimpanzee size restricted

Και φυσικά σε αυτή τη σκηνή…

AcceptableGenerousAdmiralbutterfly size restricted

Και τα βρίσκω αστεία. Άσε που δεν είναι και καθόλου πρακτικά! Όλα όμως είναι θέμα γούστου και επιλογών και αν σου αρέσουν you do you girl! Έλα όμως που έκλεισαν τα nail bars, οι μανικιουρίστ δεν έρχονται στο σπίτι (και δεν πρέπει να έρχονται). Ξεμείναμε λοιπόν με θαμπωμένο και μακρύ ημιμόνιμο και με ψεύτικα νύχια που πρέπει να βγουν γιατί θα καταντήσουν θανάσιμα όπλα.

Σα να μην έφτανε αυτό, το συνεχόμενο πλύσιμο των χεριών και το αντισηπτικό χειροτέρεψε την κατάσταση πολύ περισσότερο και τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Θα βοηθήσω, δεν θα σε αφήσω έτσι...!

Έχω ήδη γράψει πως θα αφαιρέσεις το ημιμόνιμο αλλά και τα ψεύτικα νύχια αλλά θα στο ξαναπώ για να μην ψάχνεις. Συνδύασα μάλιστα και τις δύο αφαιρέσεις σε μία (είναι ίδιες) για να κάνω τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη.

Για να ξεκινήσεις θα χρειαστείς καθαρό ασετόν ή πολύ δυνατό ασετόν χωρίς λάδι (θα βρεις σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία), μία λίμα για ψεύτικα νύχια (ακόμα και αν δεν φοράς ψεύτικα νύχια), βαμβάκι, λίγο αλουμινόχαρτο και μερικά ξυλάκια μανικιούρ. Τα υπόλοιπα θα τα διαβάσεις στην παρακάτω gallery…

Διάβασε ακόμα: Έτσι θα δυναμώσεις τα νύχια σου μετά το ημιμόνιμο μανικιούρ και τα extensions