DIY time! Φτιάξε μόνη σου το πιο εύκολο άρωμα μαλλιών (video)

DIY time! Φτιάξε μόνη σου το πιο εύκολο άρωμα μαλλιών (video)

Για να μυρίζουν όμορφα τα μαλλιά σου όλη μέρα!

Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από τα περιποιημένα, αλλά και μυρωδάτα μαλλιά. Όταν τα μαλλιά μας μυρίζουν όμορφα έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και νιώθουμε ακόμα πιο περιποιημένες. Τα μαλλιά είναι καλός αγωγός απορρόφησης της μυρωδιάς, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να κρατήσουν το άρωμα από το πρωί ως το βράδυ.

Και μη βιαστείς να μας πεις ότι δεν έχεις ένα hair mist στο σπίτι σου ή ότι δε χρειάζεται να φοράς άρωμα όσο βρίσκεσαι σε καραντίνα. Πρώτα απ’ όλα, μπορείς μόνη σου- όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο- να φτιάξεις ένα υπέροχο hair mist με υλικά που έχεις σπίτι σου και να περάσεις έτσι λίγη ώρα ευχάριστα κάνοντας κάτι πολύ δημιουργικό. Και εκτός αυτού, ένα ευωδιαστό άρωμα μαλλιών είναι ικανό να αλλάξει τη διάθεσή σου, που σίγουρα λόγω εγκλεισμού θα έχει τα πάνω και τα κάτω της.

photo

Photo:@kristin_ess

Για το άρωμα μαλλιών θα χρειαστείς:

-10 με 15 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

-Μισή κουταλιά της σούπας aloe vera gel

- Μισή κουταλιά της σούπας jojoba oil

- Μπουκαλάκι με ψεκαστήρα (προαιρετικά)

Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί, βάλε τα μέσα στο μπουκαλάκι με spray και ψέκασε. Αν δεν έχεις ειδικό μπουκαλάκι με ψεκαστήρα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα απλό μπουκάλι, να βάλεις λίγο άρωμα στο χέρι σου και να το απλώσεις στα μαλλιά, όπως απλώνεις το λαδάκι.



Cover photo: @maneaddicts


Διάβασε ακόμα: 3 πανεύκολες DIY μάσκες χεριών για extra ενυδάτωση και λάμψη (video)