DIY Time! Αυτό το up do είναι το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ που έχεις δει ποτέ…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DIY Time! Αυτό το up do είναι το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ που έχεις δει ποτέ…

Χρειαζόταν να γράψουμε με κεφαλαία γιατί δεν φαντάζεσαι πόσο εύκολο είναι!

Καραντίνα ημέρα #129879857: Χθες ίσιωσα τα μαλλιά μου και κάθε φορά που περνούσα από τον καθρέφτη διπλοκοιτούσα γιατί δεν το πίστευα. Ποια να είναι αυτή η περιποιημένη κοπέλα, τι απέγινε η κλοσάρ που έβλεπα τόσες μέρες στον καθρέφτη; Βλέπεις, είχα αποφασίσει πως θα αφήσω τα μαλλιά μου να ηρεμήσουν από το ίσιωμα και –δεδομένου ότι έχω πολύ σγουρά μαλλιά- έμοιαζα τις περισσότερες ημέρες σα να έχω παλέψει με κάποιο ρακούν.

Δεν με έβλεπε κανείς (εκτός από τις φίλες μου στις video κλήσεις) οπότε δεν με πείραζε. Επειδή όμως η καραντίνα έχει αρχίσει να μου πέφτει βαριά, είπα να προσπαθήσω να κάνω κάτι με τα μαλλιά μου. Όχι, δεν θα αρχίσω να τα ισιώνω. Θα συνεχίσω να τα αφήνω ήσυχα. Αυτό που θα κάνω είναι πειράματα με χτενίσματα και την ιδέα μου έδωσε ένα χτένισμα που βρέθηκε μπροστά μου (μέσα από την οθόνη του κινητού): Το the Frenchie!

Step 6 Add Texture

photo @sunniebrook

Είναι δημιουργία της celebrity hairstylist Sunnie Brook και το σκαρφίστηκε πριν περίπου ένα χρόνο. Τώρα όμως, μιας που όλες είμαστε σε καραντίνα, έχει αρχίσει να γίνεται τάση! Είναι τόσο εύκολο που μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε (ακόμα και παιδάκι) και ό, τι πρέπει ακόμα και για πολύ… ΠΟΛΥ άλουστα μαλλιά.

Δεν θα σχολιάσω το λούσιμο, ξέρεις πως νιώθω αλλά θα σταθώ στην ευκολία. Είναι πραγματικά πανεύκολο και γίνεται με ένα λαστιχάκι και μερικά τσιμπιδάκια. Παρακάτω θα βρεις όλα τα βήματα που ανακάλυψα με μία ανασκαφή στα κατάβαθα του Instagram της Sunnie και θα καταλάβεις τι εννοώ…

Διάβασε ακόμα: You need this! Προϊόντα για να καλύψεις τα λευκά χωρίς να βάψεις τα μαλλιά σου