DIY Time! Δες πώς θα κάνεις ανάποδο γαλλικό nail art βήμα-βήμα με την Βetina Goldstein

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DIY Time! Δες πώς θα κάνεις ανάποδο γαλλικό nail art βήμα-βήμα με την Βetina Goldstein

Είναι εύκολο και τόσο μα τόσο κομψό

Κάθε φορά που η Betina Goldstein κάνει ανάρτηση παίρνει το like μας αυτόματα. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανεβάσει κάτι που να μας έχει φέρει καν σε μικρό δίλημμα (αν μας αρέσει ή όχι). Ακόμα και τα μακριά, παραφορτωμένα νύχια κατάφερε να τα κάνει να δείχνουν κομψά! Η Betina ωστόσο δεν ανεβάζει πολύ συχνά tutorials σε αναρτήσεις της. Υπάρχουν ελάχιστα στη σελίδα της στο Instagram και τα περισσότερα είναι στα highlights.

betina goldstein 89750269 2607771059504292 1804029533983894582 n

Με την όλη κατάσταση της καραντίνας ωστόσο, η λατρεμένη μας nail artist ξεκίνησε να ανεβάζει συχνότερα και μετά τα αστεράκια, ανέβασε το ανάποδο γαλλικό που βλέπεις πιο πάνω και ουρλιάξαμε! Σε ένα video από το Instagram live της δείχνει βήμα προς βήμα πως έκανε το ανάποδο γαλλικό στα χέρια της και δίνει tips για να το κάνεις και εσύ. Πάτα play και τα λέμε παρακάτω…


https://www.instagram.com/tv/B-uvkTPj2l0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως είδες, το μυστικό για το τέλειο μισοφέγγαρο είναι να ενώσεις τις τελείες η τις γραμμές. Επίσης, ίσως πρέπει να έχεις σούπερ σταθερό χέρι όπως η Betina αλλά, ακόμα και αν δεν έχεις όλα μπορούν να διορθωθούν με λίγο ασετόν και βαμβάκι. Είναι ένα τέλειο και εύκολο σχέδιο που εννοείται θα δοκιμάσουμε και προτείνουμε να κάνεις το ίδιο.

Και αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το Chanel βερνίκι που χρησιμοποίησε, μάθε πως είναι το Vernis στην απόχρωση 719 aka Richness (τέλειο όνομα). Σε αφήνουμε όμως τώρα γιατί θέλουμε και εμείς να προσπαθήσουμε αλλά πριν φύγεις, ρίξε μία ματιά παρακάτω για να δεις περισσότερα από τα τέλεια μανικιούρ της Betina!

Διάβασε ακόμα: Sunday Nailspiration! Μία ακόμη Κυριακή με 20 nail art για να χαζέψεις