DIY Time! Μία εύκολη κοτσίδα που μπορείς να κάνεις αν έχεις γάμο το ΣΚ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DIY Time! Μία εύκολη κοτσίδα που μπορείς να κάνεις αν έχεις γάμο το ΣΚ

Είναι πολύ πιο εύκολη από όσο νομίζεις και θα κλέψει την παράσταση

Ο καιρός ζέστανε και οι ανοιξιάτικοι γάμοι που πήραν μετάθεση για το καλοκαίρι έχουν ήδη ξεκινήσει. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα ΣΚ που να μην έχουμε να πάμε σε κάποια τέτοια εκδήλωση και με το θέμα τον κομμωτηρίων και των ραντεβού να μην έχει αλλάξει, αντιμετωπίζουμε θέματα!

Πρέπει να χτενιστούμε μόνες μας και για να είμαστε ειλικρινείς, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μόνο που κοντεύουμε να κάψουμε τα μαλλιά μας από το πολύ ίσιωμα. Ένα up do φαντάζει μαγικό αυτή τη στιγμή (και με αυτή τη ζέστη) αλλά πέρα από τον κότσο, δεν έχουμε αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να καταφέρουμε κάτι περισσότερο.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ωστόσο, έρχεται η @annalovesbraids για να σώσει την κατάσταση με τα υπέροχα tutorials της. Τι έκανε αυτή τη φορά; Μία infinity braid που μοιάζει περίτεχνη αλλά δεν είναι καθόλου! Είναι πολύ εύκολη και εντυπωσιακή και ό,τι πρέπει για το επόμενο ΣΚ που θα πρέπει να χτενιστείς μόνη σου για να πας σε κάποιο γάμο. Πάτα play…


https://www.instagram.com/p/CBgXH09itOr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ήταν ή δεν ήταν εύκολη; Άσε, μην απαντήσεις, ξέρουμε. Όπως πάντα, δεν έχουμε πολλά να προσθέσουμε παρά μόνο ότι θα πρέπει να ψεκάσεις τα μαλλιά σου με λίγη λακ ή ξηρό σαμπουάν για κράτημα αν την επιχειρήσεις… Που το ελπίζουμε!

Διάβασε ακόμα: Τα πιο trendy minimal nail art που μπορείς να κάνεις και μόνη σου