Η 15η μέρα του χρώματος

Η 15η μέρα του χρώματος

Μάθετε το μυστικό για να δώσετε ξανά ένταση στο χρώμα των μαλλιών σας, από την Koleston.

Το χρώμα της βαφής πάντα θα ξεθωριάζει με τον καιρό, επειδή εξωτερικοί παράγοντες, όπως η έκθεση στον ήλιο ή το λούσιμο των μαλλιών, απομακρύνουν μέρος της βαφής από τα μαλλιά. Κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες μετά τη βαφή παρατηρείται το μεγαλύτερο ξεθώριασμα. Ως επί το πλείστον, το χρώμα ξεθωριάζει στις εξωτερικές στιβάδες της τρίχας, εκεί όπου ο ήλιος και το νερό μπορούν να φτάσουν πρώτα και ευκολότερα τα μόρια της βαφής.

Αν βάφετε τα μαλλιά σας στο σπίτι, πρέπει να γνωρίσετε το νέο σετ κρέμας βαφής Koleston, που εξασφαλίζει την «τόνωση» του χρώματος ανάμεσα στις βαφές. Βασισμένη στα «πρότυπα της Wella», με την πρωτοποριακή Κρέμα Αναζωογόνησης Χρώματος για την 15η μέρα μετά τη βαφή, σας επιτρέπει να δώσετε ξανά ένταση στο χρώμα των μαλλιών σας, ακόμη και όταν δεν πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατό.

Την ημέρα της βαφής, η Koleston ενεργοποιεί τις χρωστικές ουσίες εσωτερικά και εξωτερικά της τρίχας, διεισδύοντας σε κάθε μια από τις τρίχες από τη ρίζα ως την άκρη. Μετά από 15 ημέρες, όταν το χρώμα έχει αρχίσει και ξεθωριάζει, χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή Κρέμα Αναζωογόνησης Χρώματος, δίνετε ξανά ένταση στο χρώμα των μαλλιών σας σε πέντε μόλις λεπτά.

Η πρωτοποριακή Κρέμα Αναζωογόνησης Χρώματος χρησιμοποιεί μία τεχνολογία που εναποθέτει μόρια βαφής στις εξωτερικές στιβάδες της τρίχας, εκεί δηλαδή όπου συμβαίνει σε μεγαλύτερο βαθμό το ξεθώριασμα. Με αυτόν τον τρόπο το χρώμα σας παραμένει τόσο έντονο και λαμπερό, σαν να βάφετε τα μαλλιά σας σχεδόν κάθε εβδομάδα.