4 tips για να «ξυπνήσεις» την κουρασμένη επιδερμίδα σου

Μαρία Ροδίτη
4 tips για να «ξυπνήσεις» την κουρασμένη επιδερμίδα σου

Μην το αμελείς άλλο…

Μπορεί εν μέσω lockdown να πέρασες άπειρες ώρες στο σπίτι και να περιποιήθηκες σχολαστικά την επιδερμίδα σου, όμως τώρα το καλοκαίρι υπάρχει περίπτωση να έχεις αφεθεί λίγο παραπάνω. Όχι, δεν σε κατηγορούμε! Το είχες ανάγκη και αυτό. Είναι βλέπεις και το ελληνικό καλοκαιράκι που μας συνεπαίρνει με τις ατέλειωτες ώρες στην παραλία, το μπάνιο στη θάλασσα, τον ανέμελο ύπνο που κάνουμε χωρίς ξυπνητήρια και άγχη για τη δουλειά, με αποτέλεσμα πολλές φορές να παραμελούμε την επιδερμίδα μας.

Πόσες φορές δε γύρισες ξημερώματα από το μπαρ που απολάμβανες το ποτό σου βλέποντας το φεγγάρι ή από την παραλία γεμάτη αλάτια και σωριάστηκες στο κρεβάτι του ξενοδοχείου χωρίς να ξεβαφτείς και να πλύνεις το πρόσωπό σου; Ρητορική είναι η ερώτηση.

Όλες το έχουμε κάνει αυτό- δυστυχώς- και το αποτέλεσμα είναι να βλέπουμε τα σημάδια της αμέλειας στην επιδερμίδα μας. Κούραση, θαμπή όψη, σπυράκια και γενικά μια ταλαιπωρία, όλη αποτυπωμένη πάνω στο άλλοτε λαμπερό δέρμα μας.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να δράσεις εδώ και τώρα. Μην το αφήσεις άλλο έτσι, γιατί μακροπρόθεσμα θα έχεις αποτελέσματα που δε θα σου αρέσουν και πολύ. Ούτε τις ρυτίδες θέλεις να κάνεις φίλες σου, ούτε τη λάμψη σου να χάσεις μια για πάντα. Γι’ αυτό θα ακολουθήσεις τα tips που σου προτείνουμε στην παρακάτω gallery και σε λίγες μέρες θα αποκτήσεις και πάλι την πιο λαμπερή επιδερμίδα που είχες ποτέ!

Διάβασε ακόμα: Βγήκε η ρίζα και είσαι διακοπές; 6 χτενίσματα για να την καμουφλάρεις