DIY Time! Ήρθε η ώρα να ανακουφίσεις τα πρησμένα πόδια σου

Μαρία Ροδίτη
DIY Time! Ήρθε η ώρα να ανακουφίσεις τα πρησμένα πόδια σου

Μετά την περιποίηση των ποδιών σου, η αίσθηση θα είναι υπέροχη.

Η σύγχρονη καθημερινότητα είναι πολύ δύσκολη, ειδικά για τις γυναίκες. Οι απαιτήσεις στη δουλειά με τα deadlines, η κίνηση στους δρόμους και οι υποχρεώσεις του σπιτιού ή της οικογένειας κυριολεκτικά μάς εξαντλούν. Πρέπει, με λίγα λόγια, να είμαστε διαρκώς στο τρέξιμο, φορώντας τα παπούτσια μας και ταλαιπωρώντας… τα ποδαράκια μας.

Έλα, παραδέξου το! Πόσες φορές- ειδικά στα μέσα της εβδομάδας- δεν έχεις επιστρέψει στο σπίτι με ταλαιπωρημένα, κουρασμένα, «βαριά» και πρησμένα πόδια; Πόδια, τα οποία κυριολεκτικά δεν μπορείς να σύρεις από το σαλόνι στην κουζίνα και πάλι πίσω. Μάλλον τώρα καταλαβαίνεις αυτό που σου περιγράφουμε.

Υπάρχει, όμως, λύση σε αυτό το πρόβλημα και θα στην παρουσιάσουμε ευθύς αμέσως. Πρόκειται για μια πανεύκολη συνταγή, την οποία θα ετοιμάσεις μόνη σου και με αυτήν θα ανακουφίσεις τα πρησμένα πόδια σου.

diy prhsmena podia 1

Θα χρειαστείς:

Αρκετό ζεστό νερό

Έλαιο ευκάλυπτου

Γέμισε μια λεκάνη με πολύ ζεστό νερό (να μην καείς, είπαμε!) και ρίξε μέσα αρκετές σταγόνες ευκάλυπτου. Βάλε τα πόδια σου μέσα στο μείγμα και άσε τα εκεί για 10-15 λεπτά. Ο ευκάλυπτος, με τις αναλγητικές και σπασμολυτικές ιδιότητές του, θα ανακουφίσει το πρήξιμο, ενώ το ζεστό νερό θα σε χαλαρώσει και θα σε ανακουφίσει. Αφού περάσει η ώρα, ξεπλένεις με καθαρό νερό τα πόδια σου. Μπορείς να απολαμβάνεις αυτήν τη διαδικασία περίπου δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Διάβασε ακόμα: Η Hailey Bieber είναι το απόλυτο #BeautyIcon και σου έχουμε τις αποδείξεις