5 tips για να διατηρήσεις περισσότερο το χρώμα των μαλλιών σου

Μαρία Ροδίτη
5 tips για να διατηρήσεις περισσότερο το χρώμα των μαλλιών σου

Για τέλεια μαλλιά και μέσα στην καραντίνα…

Η προηγούμενη καραντίνα μάς βρήκε απροετοίμαστες. Τα πάντα έκλεισαν ξαφνικά χωρίς να προλάβουμε να διευθετήσουμε τις τελευταίες υποχρεώσεις μας. Μέσα σε αυτές ήταν και τα καθιερωμένα ραντεβού ομορφιάς, όπως τα νύχια και τα μαλλιά μας. Ραντεβού στα κομμωτήρια και τα nail bars δεν υπήρχαν, με αποτέλεσμα πολλά κορίτσια να αναγκαστούν να πειραματιστούν... με την ομορφιά τους.

Κάπως έτσι, πολλές δοκίμασαν να βάψουν για πρώτη φορά μόνες τα μαλλιά τους. Μήπως ανήκεις κι εσύ σε αυτήν την κατηγορία; Είμαστε σίγουρες πως τα κατάφερες, αλλά αυτήν τη στιγμή είμαστε εδώ για να σου χτυπήσουμε το καμπανάκι για κάτι άλλο. Για το πώς θα διατηρήσεις περισσότερο το χρώμα μαλλιών σου.

Αν έχεις ήδη βρει ραντεβού στο κομμωτήριο, είσαι από τις τυχερές. Αν, πάλι, όχι δεν πειράζει. Όπως και να έχει, μέσα σε αυτόν τον μήνα θα χρειαστεί να βάψεις τα μαλλιά σου, για να μη φτάσει η ρίζα… στο πάτωμα. Όχι, αυτό δεν το θέλουμε. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να σου δώσουμε πέντε συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το χρώμα σου φρέσκο, ζωντανό και λαμπερό.

Στην παρακάτω gallery σού τα εξηγούμε όλα αναλυτικά. Πότε πρέπει να λουστείς μετά τη βαφή; Τι προϊόντα σού είναι απαραίτητα; Οι απαντήσεις σε όλες τις απορίες σου βρίσκονται εδώ και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις ανακαλύψεις! Τήρησε τα tips μας και στο τέλος… όλα θα πάνε καλά.

Cover photo: @hairby.brittany

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Φτιάξε μόνη σου την πιο… γευστική μάσκα χειλιών