3 tips για να αποκτήσεις τα πιο μακριά και υγιή μαλλιά που είχες ποτέ

Μαρία Ροδίτη
3 tips για να αποκτήσεις τα πιο μακριά και υγιή μαλλιά που είχες ποτέ

Μετά τη λήξη του lockdown θα είσαι… το απόλυτο #hairgoal.

Η καραντίνα μάς έχει κουράσει, μας έχει στενοχωρήσει, μας έχει εμποδίσει από το να κάνουμε πράγματα που αγαπούσαμε και μας ευχαριστούσαν κάποτε. Αυτό συμβαίνει σε όλες μας. Επειδή, όμως, το κάθε νόμισμα έχει και δύο όψεις θέλουμε να βλέπεις και την άλλη πλευρά της κατάστασης. Ποια είναι αυτή; Το γεγονός ότι έχεις άπλετο χρόνο να αφιερώσεις στον εαυτό σου- και στη συγκεκριμένη περίπτωση- στα μαλλιά σου.

Αυτόν τον καιρό που όλες #μένουμεσπίτι για δεύτερη φορά, έχουν άπειρες ώρες να εκμεταλλευτούμε για να φροντίσουμε το τριχωτό της κεφαλής μας, να το κάνουμε πιο υγιές, δυνατό και… γιατί όχι; Να καταφέρουμε σε αυτήν την καραντίνα να αποκτήσουμε πιο μακριά μαλλιά. Αυτό, άλλωστε, δεν είναι το #hairgoal για τα περισσότερα κορίτσια; Μαλλιά που είναι πλούσια, μακριά και ακτινοβολούν λάμψη. Σαν αυτά που βλέπουμε να έχουν οι αγαπημένες μας celebrities.

Όχι, αυτό δε θα γίνει μέσα σε δύο μέρες προφανώς. Το καταλαβαίνεις πολύ καλά. Χρειάζεται… ειδική προετοιμασία. Τι εννοούμε με αυτό; Πως είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις τα βήματα που θα βρεις στην παρακάτω gallery, για να καταφέρεις να δυναμώσεις τα μαλλιά σου πολύ και να τα κάνεις πιο μακριά και εντυπωσιακά από ποτέ! Ανακάλυψε τα μυστικά που σου προτείνουμε παρακάτω και ξεκίνα ευθύς αμέσως να τα εφαρμόζεις. Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου (που ελπίζουμε να λήξει η καραντίνα) θα είσαι κυριολεκτικά μία… άλλη! Trust us!

Διάβασε ακόμα: 8+1 ενυδατικές κρέμες σώματος για… βελούδινη επιδερμίδα