Ετοιμάζεσαι για Zoom call; Για δες πώς θα φτιάξεις αυτήν την τέλεια πλεξούδα…

Μαρία Ροδίτη
Ετοιμάζεσαι για Zoom call; Για δες πώς θα φτιάξεις αυτήν την τέλεια πλεξούδα…

Τόσο εύκολη και εντυπωσιακή συνάμα!

Το ξέρουμε πως κι εσύ ανυπομονείς όσο τίποτε άλλο να επιστρέψεις στο όμορφο γραφείο σου, να συναναστρέφεσαι καθημερινά με τους συναδέλφους σου και γενικά να έρχεσαι σε επικοινωνία με τον κόσμο. Ακόμα και το μποτιλιάρισμα στους δρόμους σου έχει λείψει, μην κρύβεσαι. Είναι πολύ κουραστικό και ψυχοφθόρο όλο αυτό που βιώνουμε, αλλά ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος!

Μέχρι τότε, η τηλεργασία παίρνει «φωτιά». Σε καταλαβαίνουμε! Κι εμείς, όλα τα κορίτσια του Queen.gr, δουλεύουμε στο σπίτι και έχουμε απανωτά Zoom calls μεταξύ μας σε καθημερινή βάση. Και – εννοείται- πως είναι η πιο χαρούμενη στιγμή της ημέρας, γιατί είναι και η αφορμή να βαφτούμε και να χτενιστούμε. Και αυτό από μόνο του μας φτιάχνει τη διάθεση.

Εγώ, λοιπόν, σήμερα αποφάσισα να κάνω το παρακάτω χτένισμα στη διαδικτυακή συνάντησή μου με τις συναδέλφους μου. Δεν είναι κάτι εξεζητημένο. Πρόκειται για μια πανεύκολη, αλλά ιδιαίτερη πλεξούδα, που είναι συνάμα και εντυπωσιακή. Για πάτα το play και τα λέμε σε λίγο…

https://www.instagram.com/p/CJtdO12FSmx

Είδες; Δεν υπάρχει δυσκολία. Πιάνεις σε χαμηλή αλογοουρά τα μαλλιά σου, τα χωρίζεις σε τρία μέρη και δημιουργείς δύο κλασικές πλεξούδες με τα δύο από τα τρία μέρη. Στη συνέχεια, πλέκεις μια κανονική, γαλλική πλεξούδα et… voila! Είσαι έτοιμη για το επαγγελματικό Zoom call σου. Παρ’ όλα αυτά, ρίξε μια ματιά ακόμη στην παρακάτω gallery. Έχουμε κι άλλες ιδέες για χτενίσματα που μπορείς να κάνεις στο σπίτι.

Διάβασε ακόμα: Η Ελένη Μενεγάκη έχει βρει το beauty look που την κάνει να νιώθει όμορφη στην καραντίνα