Γυμναστική προσώπου: Οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για λαμπερό και αναζωογονημένο δέρμα

Μαρία Ροδίτη
Γυμναστική προσώπου: Οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για λαμπερό και αναζωογονημένο δέρμα

Το βίντεο που θα σε βοηθήσει να κάνεις face lift σε χρόνο dt!

Στον χώρο της ομορφιάς ξεπετάγονται καθημερινά ολοένα και περισσότερες νέες τάσεις που αφορούν το μακιγιάζ, τα μαλλιά, τα νύχια και το skincare. Ειδικά, μάλιστα, τον τελευταίο έναν χρόνο, που μένουμε σπίτι για την προστασία ενάντια στον κορονοϊό, η περιποίηση της επιδερμίδας έχει έρθει για τα καλά στο προσκήνιο.

Σίγουρα κι εσύ θα έχεις κάνει ουκ ολίγες φορές DIY μάσκες προσώπου και scrub σε μια προσπάθεια να περάσει ευχάριστα ο άπλετος χρόνος στο σπίτι και παράλληλα… να αποκτήσεις υπέροχη επιδερμίδα.

Γυμναστική προσώπου δοκίμασες, όμως; Αν όχι, το παρακάτω βίντεο είναι η ευκαιρία να ξεκινήσεις τώρα αυτό το skincare treatment στο πρόσωπό σου μιας και μπορεί πραγματικά να σου προσφέρει άπειρα οφέλη. Πάτα το play τώρα και τα λέμε παρακάτω…

https://www.instagram.com/p/CMQSDxOjf05

Όπως είδες οι ασκήσεις είναι πραγματικά πολύ εύκολες. Δεν υπάρχει τεχνική δυσκολία. Στην ουσία, ασκείς πιέσεις με κινήσεις των χεριών και των δαχτύλων σου στα διάφορα σημεία του προσώπου και έτσι γυμνάζεις όλη την επιδερμίδα σου.

Και το αποτέλεσμα; Θα σε ενθουσιάσει. Βλέπεις, η γυμναστική προσώπου δεν κάνει μόνο ένα πράγμα. Κάνει πολλά. Κρατά σφριγηλό το δέρμα, γυμνάζει τους μυς, επιβραδύνει την εμφάνιση νέων ρυτίδων και απαλύνει τις ήδη υπάρχουσες. Καταπολεμά, επίσης, τη μυϊκή ένταση, αλλά και το στρες στην επιδερμίδα. Καταλαβαίνεις, εν ολίγοις, πως η γυμναστική προσώπου είναι ένα mini face lift, που μπορεί να αλλάξει πραγματικά το δέρμα σου.

Αφιέρωσε, λοιπόν, 10 λεπτά από τον χρόνο σου κάθε βράδυ, την ώρα που βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά ή ταινία, και κάνε γυμναστική προσώπου. Πολύ σύντομα το δέρμα σου θα αλλάξει προς το καλύτερο!

Cover photo: @guendalinatheskinsculpter

Διάβασε ακόμα: Μια 4χρονη παραδίδει μαθήματα μακιγιάζ βάφοντας αριστοτεχνικά… τη μαμά της