5 εύκολοι τρόποι να περιποιηθείς σωστά τις μασχάλες σου

Μαρία Ροδίτη
5 εύκολοι τρόποι να περιποιηθείς σωστά τις μασχάλες σου

Μήπως τις έχεις αμελήσει τελευταία;

Οι ανάγκες της επιδερμίδας της κάθε γυναίκας είναι εντελώς διαφορετικές. Άλλη χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση των μαύρων στιγμάτων, άλλη έχει ξηρό δέρμα και αναζητά τη βαθιά ενυδάτωση και άλλη θέλει να καταπολεμήσει τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Κάπως έτσι όλες μας φτιάχνουμε σιγά-σιγά την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας και βάζουμε στο πρόσωπό μας κρέμες, ορούς, toners και ό,τι άλλο έχουμε ανάγκη.

Το ίδιο κάνουμε και με το σώμα μας. Φροντίζουμε να το απολεπίζουμε συχνά και να το ενυδατώνουμε για να μην είναι άγριο και να διατηρείται λαμπερό. Όλες μας, ωστόσο, ξεχνάμε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός μας ή θεωρούμε πως δεν έχει ανάγκη από καμία φροντίδα. Ο λόγος… για τις μασχάλες μας.

Παραδέξου το! Κι εσύ λίγη σημασία δίνεις στη μασχάλη σου. Την καθαρίζεις όταν κάνεις μπάνιο, βάζεις αποσμητικό και… that’s it. Έλα, όμως, που δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και οι μασχάλες έχουν ανάγκη από τη δική τους beauty routine όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται.

Κι εκεί δέρμα υπάρχει, όπως και στο υπόλοιπο σώμα σου, οπότε και νεκρά κύτταρα συσσωρεύονται, και ευαισθησία μπορεί να προκληθεί και η περιποίηση είναι απαραίτητη. Θα μας πεις… Πώς μπορώ να φτιάξω beauty routine στις μασχάλες μου; Πολύ απλά και ακολουθώντας τα πέντε βήματα, που θα βρεις στην παρακάτω gallery, σου λέμε εμείς. Κάνε scroll, ανακάλυψέ τα και εφάρμοσέ τα απόψε κιόλας.

Διάβασε ακόμα: Κι όμως! Μπορείς να βελτιώσεις την υφή των μαλλιών σου… στον ύπνο σου