How to: Ο σωστός τρόπος να βάλεις το highlighter για να λάμψεις (video)

Μαρία Ροδίτη
How to: Ο σωστός τρόπος να βάλεις το highlighter για να λάμψεις (video)

Η εποχή του highlighter ξεκινά σιγά-σιγά και ήρθε η ώρα να μάθεις να το χρησιμοποιείς σωστά!

Το ξέρουμε! Το μακιγιάζ, όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, έχει μπει σε δεύτερη μοίρα για εσένα. Η παραμονή και η δουλειά στο σπίτι σε έχουν κάνει να… βρίσκεις ξεχασμένα νεσεσέρ με καλλυντικά στα ντουλάπια του μπάνιου σου και να αναρωτιέσαι πόσο καιρό υπάρχουν εκεί.

Μην αμελείς, όμως, την εμφάνισή σου. Σίγουρα ξέρεις πως ένα ελαφρύ μακιγιάζ, λίγο χρωματάκι στα χείλη και λίγη ένταση στις βλεφαρίδες μπορούν να σε ανανεώσουν στο πι και φι. Έτσι δεν είναι; Ε, λοιπόν, βάψου σε κάθε Zoom meeting που έχεις και μην εμφανίζεσαι ατημέλητη. Δεν είναι ωραίο και επαγγελματικό, άλλωστε, να σε βλέπουν οι συνάδελφοί σου εντελώς απεριποίητη.

Και κάτι ακόμα, πολύ σημαντικό! Τώρα που ο καιρός ανοίγει, ο ήλιος λάμπει και η θερμοκρασία ανεβαίνει μην ξεχάσεις να προσθέσεις στο natural μακιγιάζ σου το highlighter. Λίγη λάμψη ποτέ δεν έβλαψε καμία και -ειδικά αυτήν τη δύσκολη περίοδο- το highlighter μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση.

Θέλει προσοχή, όμως, για να μην… το παρακάνεις! Να μην ξεφύγεις και μοιάζεις με πυγολαμπίδα. Στόχος σου με το highlighter είναι να τονίσεις κάποια σημεία του προσώπου σου και να τα αναδείξεις. Η beauty advisor, Kristy, μέσα από το παρακάτω βίντεο θα σου δείξει ακριβώς τι πρέπει να προσέξεις με το highlighter και πώς πρέπει να το φορέσεις σωστά για να λάμψεις.

Πάτα το play, βάλε cc για υπότιτλους και κράτα σημειώσεις. Έπειτα, ρίξε και μια ματιά στην παρακάτω gallery. Σου εξηγούμε κι εμείς αναλυτικά τα πιο βασικά tips για τη σωστή επιλογή και χρήση του highlighter σου.



Διάβασε ακόμα: 10 sheet μάσκες κυριολεκτικά για κάθε ανάγκη