DIY Time! Μακιγιάζ με πρωταγωνιστή το ροζ χρώμα για να μπεις σε mood άνοιξης (video)

Μαρία Ροδίτη
DIY Time! Μακιγιάζ με πρωταγωνιστή το ροζ χρώμα για να μπεις σε mood άνοιξης (video)

Είναι Τετάρτη και τις Τετάρτες φοράμε πάντα ροζ.

Το μακιγιάζ θα είναι πάντα εκείνη η ενασχόληση μέσα στην ημέρα που θα μας φτιάχνει τη διάθεση. Έτσι δεν είναι; Βλέπεις, αμέσως μόλις τονίσουμε λίγο τα χείλη μας (ναι, ακόμα και κάτω από τη μάσκα), μόλις βάλουμε λίγο ρουζ, highlighter ή μια girly σκιά, νιώθουμε πολύ καλύτερα.

Βέβαια, όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας το στερηθήκαμε το μακιγιάζ μας. Δεν είχαμε την όρεξη- με όλα τα δυσάρεστα νέα που ακούγαμε καθημερινά- να βαφτούμε, δεν υπήρχε και λόγος αφού μέναμε σπίτι, οπότε τα καλλυντικά μας έμειναν ξεχασμένα σε ένα ντουλάπι.

Τώρα, όμως, που ο καιρός σιγά-σιγά φτιάχνει, που η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και που όλα είναι ανθισμένα γύρω μας, είναι η ευκαιρία να «ανθίσουμε» κι εμείς. Εν ολίγοις, αυτό που θέλουμε να σου πούμε είναι να βάλεις ξανά στην καθημερινότητά σου το μακιγιάζ. Να βάφεσαι για να κάνεις το Zoom call με τους συναδέλφους σου, να μην είσαι εντελώς απεριποίητη όταν πας μια βόλτα με την κολλητή σου και γενικά να αρχίσεις και πάλι να φροντίζεις την εικόνα σου.

monoxrwmatiko make up

Και όλα αυτά θα τα κάνεις ξεκινώντας να χρησιμοποιείς… το ροζ χρώμα. Το ροζ είναι το απόλυτο χρώμα της άνοιξης, είναι girly και κομψό, αλλά ταυτόχρονα διακριτικό. Ταιριάζει σε ξανθές, αλλά και σε μελαχρινές. Κολακεύει, βέβαια, και τις κοκκινομάλλες. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να είσαι όμορφη κάθε μέρα. Πώς θα το εντάξεις, λοιπόν, στο μακιγιάζ σου;

Θα βασίσεις το μακιγιάζ σου στο ροζ κάνοντας ένα μονοχρωματικό make up look. Η μονοχρωμία, άλλωστε, ήταν τάση ήδη από πέρσι, ενώ και φέτος θεωρείται trend. Οπότε, γιατί να μην τη δοκιμάσεις; Πριν πατήσεις το play στο παρακάτω βίντεο, πάρε κοντά σου ένα ροζ κραγιόν, ένα ροζ ρουζ και μια ροζ σκιά για να γίνεις το απόλυτο #pinkish girl!

Πάτα και cc για υπότιτλους, κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου και ακολούθησε κατά γράμμα τις συμβουλές του Hung Vanngo. Είναι ένα από τους top make up artist παγκοσμίως και σίγουρα μόνο χαμένη δεν θα βγεις μαθαίνοντας τα μυστικά του και τις τεχνικές μακιγιάζ που προτείνει.



Διάβασε ακόμα: Γιατί το flob είναι το πιο sexy κοντό κούρεμα της φετινής άνοιξης;