Εσύ θα συνεχίσεις να πιστεύεις τους πέντε κυρίαρχους μύθους για την κυτταρίτιδα;

Μαρία Ροδίτη
Εσύ θα συνεχίσεις να πιστεύεις τους πέντε κυρίαρχους μύθους για την κυτταρίτιδα;

Τι ισχύει και τι δεν ισχύει τελικά με αυτό το αιώνιο πρόβλημα των γυναικών…

Έρχεται καλοκαιράκι. Το βλέπεις κοιτώντας το παράθυρό σου μιας και ο ήλιος λάμπει, τα λουλούδια έχουν ανθίσει και η θερμοκρασία ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά. Τι σκέφτεσαι αμέσως; Ότι σε λίγο καιρό θα είμαστε ελεύθερες να κυκλοφορούμε, να κάνουμε τις βόλτες μας στην παραλία και να φοράμε τα ανάλαφρα, καλοκαιρινά shorts και φορεματάκια μας. Και λίγο αργότερα τα υπέροχα μαγιό μας.

Κι αμέσως… μια γκριμάτσα προβληματισμού σχηματίζεται στο πρόσωπό σου. «Μήπως έκανα κυτταρίτιδα τόσο καιρό που καθόμουν στο σπίτι;», «πρέπει να αρχίσω εντατική γυμναστική και να χάσω κιλά για να φύγει και η κυτταρίτιδα», σκέφτεσαι. Και κάπου εκεί ένας χαμός συμβαίνει μέσα στο κεφάλι σου.

Ψυχραιμία! Όλες έχουμε βρεθεί στη θέση σου και πάνω στην ταραχή έχουμε μπερδευτεί για το τι ισχύει και τι δεν ισχύει αναφορικά με την κυτταρίτιδα. Για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε για να την αντιμετωπίσουμε. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές οι πληροφορίες για την όψη φλοιού πορτοκαλιού είναι συγκεχυμένες με αποτέλεσμα να κάνουμε τις λάθος κινήσεις για να την αντιμετωπίσουμε και να απογοητευόμαστε στο τέλος.

Γι’ αυτό κι εμείς σε σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε να σου παρουσιάσουμε τους πέντε κυρίαρχους μύθους για την κυτταρίτιδα, τους οποίους πρέπει να πάψεις να πιστεύεις. Θα τους βρεις στην παρακάτω gallery και θα διαπιστώσεις και μόνη σου πως… ό,τι ακούς και ό,τι λέγεται δεν πρέπει πάντα να το λαμβάνεις σοβαρά υπόψη σου.

Διάβασε ακόμα: 10 μυρωδάτα body mists για να φοράς εντός και εκτός σπιτιού