Εμπρός για λάμψη με σύντομο μασάζ

Εμπρός για λάμψη με σύντομο μασάζ

Μία μπλε σύνθεση σε μορφή τζελ, από τη Lancaster, ενυδατώνει στη στιγμή την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα σημάδια κούρασης.

Υπάρχουν μερικοί γρήγοροι τρόποι για να ανανεώσετε τη θαμπή σας επιδερμίδα. Ανάμεσά τους και η μάσκα τριπλής δράσης Skin Therapy Anti-ageing Oxygen Flash Mask της Lancaster, που έχει άμεση δράση, και σε μόλις 10 λεπτά η επιδερμίδα σας δείχνει δροσερή, λαμπερή, σφριγηλή, απαλή και λεία. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με δύο τρόπους.

Ο κλασσικός τρόπος:
•Απλώστε τη μάσκα με απαλές, κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο, αποφεύγοντας το περίγραμμα των ματιών και αφήστε τη να την απορροφήσει η επιδερμίδα.
•Αν χρειαστεί, αφαιρέστε με ένα χαρτομάντιλο τα υπολείμματα.

Ο εναλλακτικός τρόπος:
Αυτή η μάσκα είναι τόσο ανάλαφρη, που μπορείτε να την εφαρμόσετε πριν από τον ύπνο και να κοιμηθείτε αφήνοντάς τη στο πρόσωπό σας


Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθήστε τις κινήσεις μασάζ:
•Τοποθετήστε τις παλάμες σας στο λαιμό. Πιέστε απαλά με τις άκρες των δαχτύλων και κινηθείτε προς τα πάνω. Επαναλάβετε 5 φορές. Πάλι με τις άκρες των δαχτύλων πιέστε σταθερά από τη βάση του λαιμού μέχρι τους λοβούς των αυτιών.
•Με τις άκρες των δαχτύλων ασκήστε πίεση από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω, ώστε να αποβάλλετε την ένταση και τις τοξίνες. Ξεκινήστε από το πιγούνι και κινηθείτε ανοδικά προς το μέτωπο.
•Πιέστε σταθερά τις δύο παλάμες σε όλο το πρόσωπο, αφήστε τις να γλιστρήσουν λίγο και σταματήστε. Επαναλάβετε. Κάντε διάλειμμα κάθε δύο δευτερόλεπτα και επαναλάβετε.