DIY Time! Πώς θα φτιάξεις τη δική σου κρέμα σώματος με glitter

Μαρία Ροδίτη
DIY Time! Πώς θα φτιάξεις τη δική σου κρέμα σώματος με glitter

Για να είσαι super hot κορίτσι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και είμαι σίγουρη πως έχεις ήδη αρχίσει να σκέφτεσαι τι θα κάνεις εκείνη την ημέρα. Πού θα πας με τον σύντροφό σου, τι θα φορέσεις και τι beauty look θα προτιμήσεις. Θέλεις να είσαι εκθαμβωτική, πώς να το κάνουμε!

Μέσα σε όλα αυτά, ωστόσο, μην ξεχάσεις το σημαντικότερο. Τη λάμψη του σώματός σου. Είτε βγεις για ένα τέλειο δείπνο, είτε το πρόγραμμα περιλαμβάνει cocooning στο σπίτι, λάμψε απλώνοντας στην επιδερμίδα του σώματός σου- και κυρίως στο ντεκολτέ σου- κρέμα σώματος με glitter.

diy maska matiwn

DIY Time! Πώς θα φτιάξεις την πιο αποτελεσματική μάσκα ματιών σε χρόνο dt

Πώς θα φτιάξεις μόνη σου κρέμα σώματος με glitter

Τα υλικά που θα χρειαστείς για την κρέμα σώματος με glitter είναι τα εξής:

  • Την αγαπημένη σου κρέμα σώματος
  • Highlighter ή μια σκιά με glitter
  • Ένα κουταλάκι
body lotion with glitter

Πάρε ένα άδειο μπουκαλάκι και ρίξε μέσα μια μικρή ποσότητα από την κρέμα σώματος. Με το κουταλάκι ξύσε λίγο highlighter ή σκιά με glitter και πρόσθεσέ τη μέσα στην κρέμα. Ανακάτεψε καλά και… άπλωσε στο σώμα σου την ολοκαίνουρια κρέμα σώματος με glitter, που μόλις απέκτησες.

Αν σου περισσέψει προϊόν, μην το πετάξεις! Απλά κράτησέ το και χρησιμοποίησέ το μια επόμενη φορά. Δεν παθαίνει τίποτα!

Shopping time!

Σε περίπτωση που δεν θέλεις να κάνεις… αλχημείες και πειράματα και απλά χρειάζεσαι ένα προϊόν ενυδάτωσης για το σώμα με την απαραίτητη λάμψη, θα το βρεις στα καταστήματα καλλυντικών.



Εγώ έψαξα και σου βρήκα λάδια σώματος με glitter για να πας προετοιμασμένη για το beauty shopping σου. Ανακάλυψέ τα στην gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ