Το ασπρόμαυρο μανικιούρ είναι διαχρονικό και η Betina Goldstein σού δείχνει πώς να το απογειώσεις

Μαρία Ροδίτη

Η nail artist δημιούργησε αυτό το υπέροχο black & white mani και σε προτρέπει να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

Αν είσαι από τα κορίτσια που διστάζουν τα έντονα χρώματα στα νύχια τους τώρα την άνοιξη, ή απλά δεν σου αρέσουν και προτιμάς πιο safe και διαχρονικές αποχρώσεις, τότε για εσένα είναι το black & white μανικιούρ. Τα ασπρόμαυρα nail art, άλλωστε, δεν έχουν εποχή, ταιριάζουν με κάθε outfit και σε κάθε τόνο επιδερμίδας και με λίγα λόγια είναι… η απόλυτη λύση.

Και η Betina Goldstein, η αγαπημένη μας nail artist στο Instagram, βρήκε τον τρόπο να απογειώσει το ασπρόμαυρο μανικιούρ.

Το φούξια futuristic μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι το nail inspo της εβδομάδας

Το ασπρόμαυρο μανικιούρ της Betina είναι το daily inspo μας

Αυτό το ασπρόμαυρο abstract nail art δημιούργησε η Betina Goldstein και ομολογώ ότι θέλω να το δοκιμάσω… χθες στα νύχια μου. Είναι τόσο minimal, τόσο καθαρό και chic που όμοιό του σίγουρα έχεις καιρό να δεις.

Και μη νομίζεις ότι είναι πολύ δύσκολο. Όχι! Αρκεί να έχεις λευκό και μαύρο βερνίκι και ένα πολύ λεπτό πινελάκι… Να δες το βίντεο και πώς έφτιαξε η nail artist αυτό το αριστούργημα.



Αυτό που εσύ πρέπει να κάνεις είναι να έχεις μια επίπεδη επιφάνεια πάνω στην οποία θα μπορείς να απλώσεις το λευκό και το μαύρο βερνίκι για να τα «δουλέψεις» με το λεπτεπίλεπτο πινέλο σου όπως σου δείχνει η Betina Goldstein.



Shopping time

Και επειδή πρέπει να έχεις τα 2 must have items για αυτό το μανικιούρ, σε σκέφτηκα! Έκανα, λοιπόν, την έρευνά μου, έψαξα και βρήκα τα πιο ωραία μαύρα και άσπρα βερνίκια της αγοράς.



Με ένα scroll στην παρακάτω gallery θα μπορέσεις κι εσύ να τα ανακαλύψεις και γιατί όχι να ξεκινήσεις με shopping therapy την εβδομάδα σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης