Το πιο minimal και κομψό nail art της άνοιξης ανήκει στην Kourtney Kardashian

Μαρία Ροδίτη
Το πιο minimal και κομψό nail art της άνοιξης ανήκει στην Kourtney Kardashian

Αν αγαπάς τα nude μανικιούρ και δεν σου αρέσουν οι υπερβολές, μόλις βρήκες το αγαπημένο σου nail art.

Η Kourtney Kardashian είναι από τις γυναίκες που λατρεύουν να περιποιούνται τα νύχια τους. Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που δημοσιεύει Insta Stories και φωτογραφίες και δείχνει στις followers της τα μανικιούρ της. Και αυτήν τη φορά, η star αποφάσισε να κάνει ίσως το πιο minimal nail art που θα δεις τη φετινή άνοιξη.

Αν είσαι λάτρης των nude μανικιούρ και δεν σου αρέσουν οι υπερβολές, είμαι σίγουρη πως θα κρατήσεις screenshot για να το δείξεις στη nail artist σου.

Lavender nails: 10 μανικιούρ στο χρώμα της λεβάντας για ν’ αρχίσεις να μπαίνεις σε ανοιξιάτικο mood

Το wow minimal manicure της Kourtney Kardashian

Η Kourtney Kardashian εμπιστεύεται τα νύχια της στη nail artist, Kim Truong, στο Los Angeles. Στο τελευταίο της ραντεβού, λοιπόν, η 42χρονη έκανε ένα minimal μανικιούρ με nude βάση και μαύρη κάθετη γραμμή στο κέντρο των νυχιών.


https://www.instagram.com/p/CbL_RATre24/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως αποκάλυψε και στο Instagram post η nail artist, για αυτό το μανικιούρ χρησιμοποιήθηκαν δύο βερνίκια, ένα σε απόχρωση Crème για τη βάση, και ένα μαύρο για τη λεπτεπίλεπτη γραμμή. Και το αποτέλεσμα – όπως βλέπεις- είναι απλά τέλειο!

Τα minimal νύχια ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις

Το minimalist nail art αναδεικνύεται σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης με τα αφηρημένα σχέδια να κατέχουν την πρωτιά. Πειραματίσου κι εσύ, λοιπόν, με γήινες αποχρώσεις σε minimal μανικιούρ, δοκίμασε swirls (aka στροβιλισμούς) και κάνε… αφηρημένη τέχνη.



Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος στο minimal και αφηρημένο μανικιούρ, άλλωστε! Και για να πάρεις κι άλλες ιδέες δεν θα σε άφηνα έτσι. Check την gallery και δες 5 minimal, αφηρημένα nail art που σίγουρα θα σε γοητεύσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ