Το φούξια futuristic μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι το nail inspo της εβδομάδας

Μαρία Ροδίτη
Το φούξια futuristic μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι το nail inspo της εβδομάδας

Η παρουσιάστρια του ALPHA «ζωγράφισε» πάλι στα νύχια της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει βαλθεί να μας κάνει να ζηλεύουμε με τα ταξίδια της. Η παρουσιάστρια του ALPHA δεν έχει αφήσει μέρος στην Αμερική που να μην το έχει επισκεφθεί. Νέα Υόρκη, Μαϊάμι, Τζαμάικα, Χαβάη είναι μόνο μερικά από τα μέρη στα οποία η Ηλιάνα βρέθηκε και πέρασε ξέγνοιαστες μέρες με τους φίλους της. Ανάμεσα στα ταξίδια της, φυσικά, δεν ξέχασε και το αγαπημένο της beauty treatment: το μανικιούρ.

Λίγο πριν βρεθεί στην Τζαμάικα, λοιπόν, η Ηλιάνα έκανε ένα ultra fresh και φουτουριστικό μανικιούρ με πρωταγωνιστή το φούξια χρώμα και – εννοείται – το έδειξε στους followers της.

Hourglass nails! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε το πιο κομψό nude-black μανικιούρ

Το futuristic nail art της Ηλιάνας

Ως nail queen που είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα μπορούσε να μην επιλέξει μία από τις πιο hot αποχρώσεις της άνοιξης στα νύχια: το φούξια. Το φουτουριστικό μανικιούρ της, λοιπόν, είναι σε fluo φούξια απόχρωση με έντονες ασημί πινελιές. Μάλιστα, και η ίδια σχολίασε το φουτουριστικό vibe των νυχιών της στο story που έκανε γράφοντας χαρακτηριστικά: «back from the future».

nyxia papageorgiou

Όπως βλέπεις, η παρουσιάστρια του ALPHA έχει αρκετά μακριά νύχια σε φούξια χρώμα με τα ασημί σχέδια να θυμίζουν σταγόνες. Αν αυτό δεν είναι το πιο fresh και μοντέρνο nail inspo της εβδομάδας, τότε ποιο είναι;

Fuchsia… shopping

Το φούξια κάθε άνοιξη και καλοκαίρι βρίσκεται ανάμεσα στις πιο hot επιλογές στα μανικιούρ. Φυσικά, ισχύει το ίδιο και φέτος. Αν, λοιπόν, ακόμα δίσταζες – λόγω του μουντού καιρού- να το δοκιμάσεις, ήρθε η ώρα να το κάνεις.



Ο ήλιος λάμπει, ο καιρός «ανοίγει» και το έντονο χρώμα επιβάλλεται. Όσο για το πώς μπορείς να εντάξεις το φούξια χρώμα στα μανικιούρ σου; Οι τρόποι είναι πολλοί. Μπορείς να κάνεις γαλλικό μανικιούρ με φούξια γραμμή, να κάνεις abstract nails ή να επιλέξεις τη μονοχρωμία. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη, άκου τις προτάσεις της nail artist σου και… δες και την gallery με τα φούξια βερνίκια που βρήκα για εσένα. Σίγουρα θα σου χρειαστούν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ