Lavender nails: 10 μανικιούρ στο χρώμα της λεβάντας για ν’ αρχίσεις να μπαίνεις σε ανοιξιάτικο mood

Μαρία Ροδίτη
Lavender nails: 10 μανικιούρ στο χρώμα της λεβάντας για ν’ αρχίσεις να μπαίνεις σε ανοιξιάτικο mood

Ακόμα κι αν ο καιρός δε θυμίζει άνοιξη, φέρ’ τη εσύ στη ζωή σου με το νέο nail art σου.

Μετά τα χιόνια και τον αποκλεισμό του Φεβρουαρίου όλες περιμέναμε πώς και πώς τον Μάρτιο και την άνοιξη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Για να απολαύσουμε περισσότερο τον ήλιο, για να φορέσουμε τα πιο χρωματιστά και ανάλαφρα ρούχα μας, για να βγούμε περισσότερο έξω…

Να, όμως, που ο χειμώνας καλά κρατεί και έρχεται και νέο κύμα ψύχους τις επόμενες μέρες. Επειδή μπορώ να φανταστώ ότι σε έχει πιάσει ένα ψυχοπλάκωμα, είμαι εδώ για να σε κάνω να χαμογελάσεις.

vernikia apoxrwseis kafe

Το coffee μανικιούρ είναι τάση – 10 βερνίκια σε όλες τις αποχρώσεις του καφέ

Πώς; Βοηθώντας σε να φέρεις την άνοιξη έστω… και στο μανικιούρ σου. Τι θα έλεγες το επόμενο nail art σου να έχει έμπνευση τη λεβάντα;

Σίγουρα ξέρεις τη λεβάντα… από το αιθέριο έλαιο

Η λεβάντα είναι γνωστή από την αρχαιότητα, αναπτύσσεται σε ξηρικές συνθήκες και κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές τις οποίες προστατεύει από τη διάβρωση.

https://www.instagram.com/p/CbGRFVTMLO9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σίγουρα κι εσύ την ξέρεις από το αιθέριο έλαιό της, το οποίο είναι τονωτικό και βοηθά στην αντιμετώπιση της ρινικής καταρροής, όμως η λεβάντα δεν κάνει μόνο αυτά. Τα άνθη της απομακρύνουν και τον σκώρο, ενώ με αυτό το υπέροχο παστέλ μοβ χρώμα τους είναι η τέλεια επιλογή για να στολίσεις έναν χώρο. Ε, ναι και για να «στολίσεις» τα νύχια σου.



Πάμε για lavender nails;

Δεν υπάρχει τίποτα πιο chic και ανοιξιάτικο από ένα μανικιούρ με πρωταγωνιστή το χρώμα της λεβάντας. Check, λοιπόν, την gallery και δες 10 lavender nail art που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν.


https://www.instagram.com/p/CQsG6O4rDpw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόκειται για nail art σε παστέλ μοβ, αλλά και με σχεδιασμένες μικροσκοπικές λεβάντες, που είναι super cute. Α, μην ξεχάσεις να κρατήσεις και τα απαραίτητα screenshots για να δείξεις ποιο μανικιούρ θέλεις στη nail artist σου.

Cover photo: @mylacqueredlife

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ