Λουστείτε σωστά

Λουστείτε σωστά

Δύο βήματα στο λούσιμο για απαλά, λαμπερά, φυσικά μαλλιά.

1ο βήμα: Σαμπουάν

Δεν χρειάζεται να λούζετε τα μαλλιά σας κάθε μέρα, μέρα παρά μέρα είναι αρκετό, εκτός εάν έχετε λιπαρά μαλλιά. Χρησιμοποιήστε ποσότητα σαμπουάν ίση με το μέγεθος ενός μπιζελιού. Χρειάζεστε μόνο μια μικρή ποσότητα, αλλά καλό είναι να λούζεστε δύο φορές για να είστε σίγουρες ότι έχετε καθαρίσει καλά τα μαλλιά σας.

Κάντε μασάζ στο κεφάλι με τις άκρες των δαχτύλων σας κάνοντας αργές, κυκλικές κινήσεις. Με αυτό τον τρόπο τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, κάτι που βοηθάει στην περιποίηση του θύλακα της τρίχας και στην τόνωση της ανάπτυξής της. Υγιής επιδερμίδα τριχωτού της κεφαλής σημαίνει μαλλιά που δείχνουν υγιή, λαμπερά και απαλά.

Επιλέξτε το κατάλληλο σαμπουάν για τον τύπο των μαλλιών σας. Η νέα σειρά του Herbal Essences περιέχει συστατικά ειδικά σχεδιασμένα για να περιποιούνται την τρίχα και να ικανοποιούν τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός. Επιλέξτε τη σειρά «Μαλλιά Ξεδιψάστε!» για ξηρά μαλλιά, τη σειρά «Λεία και Απαλά» για καταπολέμηση του φριζαρίσματος και τη σειρά «0% Λιπαρά» για λιπαρά μαλλιά.

2ο βήμα: Conditioner

Απλώστε το conditioner στο μέσο και στις άκρες των μαλλιών. Δεν χρειάζεται να απλώσετε το conditioner από τις ρίζες γιατί σε αυτό το σημείο η τρίχα είναι καινούρια και δεν έχει υποστεί φθορά.

Με μια πιρούνα απλώστε το conditioner καλά στα μαλλιά σας, ξεκινώντας από το κάτω μέρος και συνεχίζοντας σιγά-σιγά προς τα επάνω. Με αυτό τον τρόπο, ξεμπερδεύετε απαλά τα μαλλιά χωρίς να τα τραβάτε και να τα καταστρέφετε.

Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο conditioner για τον τύπο των μαλλιών σας. Τέλος, ξεβγάλτε τα μαλλιά σας καλά για να αφαιρέσετε το conditioner. Δεν θα πρέπει να αφήσετε υπολείμματα στα μαλλιά σας, αφού έχουν ήδη προσλάβει όση περιποίηση χρειάζονται.

Η νέα συλλογή του Herbal Essences διαθέτει μια σειρά προϊόντων για όλους και είναι εμπλουτισμένη με την τέλεια ισορροπία βοτανικών εκχυλισμάτων και υδροενεργών συστατικών που προσφέρουν μεταξένια απαλότητα.

Ο Ben Cooke του Herbal Essences λέει : «Λατρεύω τη σειρά «Αποπλάνηση στα Ίσια» για ίσια μαλλιά, ενώ η σειρά «Μπούκλες για Κούκλες» είναι εξαιρετική για υπέροχες μπούκλες και κυματιστά μαλλιά. Αφήστε το προϊόν για δύο λεπτά, ώστε να περιποιηθεί την επιφάνεια της τρίχας, να βοηθήσει στην αποκατάσταση της λάμψης και να καταπολεμήσει το φριζάρισμα.»