Κουκλίστικο μακιγιάζ

Κουκλίστικο μακιγιάζ

Μάθετε πως θα μοιάζετε σαν κούκλα!

Θυμηθείτε τις κλασικές κούκλες που είχατε στην παιδική ηλικία. Τα χαρακτηριστικά τους ήταν οι πολύ μεγάλες βλεφαρίδες, τα ροδαλά μάγουλα και τα ροζ φουσκωτά χείλη. Όσια για τα μαλλιά η λάμψη τους ήταν τόσο έντονη που ήταν ψεύτικη! Δικαιολογημένα, βέβαια, γιατί δεν ήταν παρά μία κούκλα.

Αυτό το look όμως με τα χαρακτηριστικά του φαίνεται ότι δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και πάντα το ζητούμενο στην εμφάνιση των γυναικών είναι αυτή η φρεσκάδα της κούκλας. Όσα στυλ κι αν επανέρχονται και επιβάλλονται σε κάθε σεζόν, το φυσικό, δροσερό ροζ κορίτσι υπάρχει πάντα και είναι στις πρώτες επιλογές των σχεδιαστών, αλλά και των γυναικών.

Για να το πετύχετε δεν χρειάζεστε πολλά προϊόντα, ούτε κάτι πολύ εξειδικευμένο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην υπερφορτώσετε την επιδερμίδα σας και χάσει τη δροσιά και τη διαφάνεια της. Μία διάφανη βάση ή ένα ελαφρύ foundation, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν το πρώτο βήμα.

Από κει και πέρα επιλέξετε μία μάσκαρα που δίνει πραγματικά εντυπωσιακές βλεφαρίδες σε μήκος και όγκο – θυμηθείτε και τη Doll Eyes της Lancôme που εξυμνεί αυτό το στυλ. Επίσης, χρειάζεστε ένα ρουζ πιο ροζ από αυτά που φοράτε άλλες φορές, το οποίο θα φορέσετε μπροστά και ψηλά στα μήλα και βέβαια ένα lip-gloss σε κερασένιο χρώμα που ιδανικά θα δίνει όγκο στα χείλη με κάποιο συστατικό του –αναζητήστε να αναγράφει plump στη συσκευασία του.

Τέλος, στα μαλλιά ότι κι αν κάνετε, πρέπει να θυμηθείτε να βάλετε ένα προϊόν – σε spray ή σε σταγόνες- που δίνει λάμψη και γυαλάδα σε όλο το μήκος των μαλλιών. Και τώρα είστε σωστή κουκλίτσα!