Μικρά αλλά το ίδιο αποτελεσματικά

Μικρά αλλά το ίδιο αποτελεσματικά

Ταξίδια, γρήγοροι ρυθμοί, διάθεση γι' αλλαγή. Όποια κι αν είναι η αφορμή, τα mini προϊόντα της Apivita περιμένουν να τα δοκιμάσετε.

Ετοιμάζεστε να φύγετε για ένα βράδυ μόνο και δεν θέλετε να πάρετε μαζί σας τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε κανονικά στο σπίτι και με το δίκιο σας. Δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάτε τις μεγάλες συσκευασίες και να πιάνουν όλο το χώρο στο beauty case σας.

Δε χρειάζεται να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας Αφρόλουτρο με σύκο & αλόη της Apivita, ούτε το αντίστοιχο γαλάκτωμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε στα φαρμακεία τις μίνι συσκευασίες τους.

Και δεν είναι μόνον αυτά. Υπάρχει ολόκληρη σειρά Apivita Μini Natural Products, που περιλαμβάνει τα περισσότερα από τα προϊόντα της σε μικρές συσκευασίες, για να τα έχετε πάντα μαζί σας «φυσικά».

Ακόμη κι αν δεν πρόκειται να πάτε πουθενά –θα μείνετε σπίτι σας να ξεκουραστείτε- κι απλά σας αρέσει η ποικιλία, η εναλλαγή αλλά και η ποιότητα αυτή είναι μία ευκαιρία, να δοκιμάσετε διαφορετικά αρώματα, υφές και συστάσεις από την Apivita, αφού οι πρακτικές συσκευασίες των 50ml και 75ml από τη σειρά mini επιτρέπουν τις εναλλαγές σε προϊόντα καθαρισμού προσώπου, περιποίησης σώματος, μαλλιών ακόμη και σε αντηλιακά.