Πόσα look μπορείτε να δημιουργήσετε;

Πόσα look μπορείτε να δημιουργήσετε;

Δημιουργήστε τη δική σας, απεριόριστη συλλογή αποχρώσεων και παίξτε με τα θεαματικά χρώματα και τις εναλλαγές της υφής με τις Pure Color Five Color EyeShadow Palettes και τις Pure Color EyeShadow Duos της Estee Lauder.

Η νέα χρωματική συλλογή περιλαμβάνει 46 αποχρώσεις σε διπλές και πενταπλές παλέτες, έτσι ώστε το χρωματικό σας σύμπαν να είναι τώρα απεριόριστο, με πολλές επιλογές έντασης και υφής και με αποκλειστική τεχνολογία για άψογο, χρωματικά σταθερό αποτέλεσμα.

«Για εμένα είναι σημαντικό να έχεις μια συλλογή από χρώματα που σου δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις τη φαντασία σου για να δημιουργήσεις έναν κόσμο με πολλά διαφορετικά look. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες με αυτή τη νέα συλλογή» λέει ο Tom Pecheux, Creative Makeup Director της Estée Lauder.

Οι Pure Color Five Color EyeShadow Palettes είναι προσεκτικά σχεδιασμένες ώστε να προσφέρουν πολλαπλές επιλογές εμφάνισης και τη δυνατότητα να μετατρέπετε το πρωινό σας look σε ένα παιχνιδιάρικο, αισθησιακό βραδινό look. Κάθε συνδυασμός περιλαμβάνει πέντε συνδυασμένες σκιές που είναι μελετημένες για εξαιρετικό αποτέλεσμα είτε χρησιμοποιήσετε τις δύο μόνο είτε και τις πέντε. «Αυτές οι παλέτες είναι τα μωρά μου», λέει ο Tom Pecheux. «Μπορούν να δημιουργήσουν τόσα πολλά look –από πρωινά μέχρι άτακτα, ερωτικά βραδινά– και σας δίνουν τη δυνατότητα να παίξετε με την εμφάνισή σας».

Έχτε πέντε επιλογές υφής:
MATTE: Κονιορτοποιημένες, επικαλυμμένες χρωστικές δίνουν μοντέρνα υφή που θυμίζει σουέτ.
SATIN: Υφή ήπιας λάμψης συνδυασμένη με λεπτή φωτεινότητα δημιουργεί ένα αποτέλεσμα απαλής, γοητευτικής ανταύγειας
SHIMMER: Πρισματικές, ανακλαστικές πέρλες χαρίζουν κομψή, παιχνιδιάρικη λάμψη
METALLIC: Επίπεδες και σφαιρικές πέρλες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν έντονο, εντυπωσιακό αποτέλεσμα
FROST: Shimmer έντονης λάμψης με ανακλαστικές πέρλες για εφέ γοητευτικής ακτινοβολίας. Μόνο στις σκιές Duo.