Το μυστικό για να ξαναδώσετε ένταση στο χρώμα των μαλλιών σας

Το μυστικό για να ξαναδώσετε ένταση στο χρώμα των μαλλιών σας

Δεκαπέντε μέρες μετά τη βαφή η Κρέμα Αναζωογόνησης Χρώματος της Koleston αναλαμβάνει να τονώσει το χρώμα.

Μόλις βάφετε τα μαλλιά σας το χρώμα είναι έντονο και ζωντανό. Την ημέρα της βαφής, η κρέμα βαφή Koleston, ενεργοποιεί τις χρωστικές ουσίες εσωτερικά και εξωτερικά της τρίχας, διεισδύοντας σε κάθε μια από τις τρίχες από τη ρίζα ως την άκρη. Μεγιστοποιείται η δημιουργία χρώματος στο εσωτερικό της τρίχας και όσο περισσότερος είναι ο σχηματισμός χρώματος μέσα στην τρίχα, τόσο πιο έντονο είναι και το χρώμα. Θα θέλατε σίγουρα το χρώμα σας να παραμένει τόσο έντονο και λαμπερό, σαν να βάφετε τα μαλλιά σας σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Όσο περνούν οι μέρες, όμως το χρώμα αρχίζει να χάνει την ένταση του, επειδή εξωτερικοί παράγοντες, όπως η έκθεση στον ήλιο ή το λούσιμο των μαλλιών, απομακρύνουν μέρος της βαφής από τα μαλλιά. Σε μεγαλύτερο βαθμό το χρώμα ξεθωριάζει κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες μετά τη βαφή. Τότε, όταν το χρώμα έχει αρχίσει και ξεθωριάζει, είναι η κατάλληλη στιγμή να του δώσετε ότι έχει χάσει.

Μετά από 15 ημέρες, λοιπόν, χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή Κρέμα Αναζωογόνησης Χρώματος της Koleston, που περιέχεται στο νέο σετ κρέμας βαφής Koleston για το σπίτι, μέσα σε πέντε μόλις λεπτά δίνετε ξανά ένταση στο χρώμα των μαλλιών σας. Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί εναποθέτει μόρια βαφής στις εξωτερικές στιβάδες της τρίχας, εκεί δηλαδή όπου συμβαίνει σε μεγαλύτερο βαθμό το ξεθώριασμα, γιατί ως επί το πλείστον, το χρώμα ξεθωριάζει στις εξωτερικές στιβάδες της τρίχας, εκεί όπου ο ήλιος και το νερό μπορούν να φτάσουν πρώτα και ευκολότερα τα μόρια της βαφής. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και εσείς μοιάζει να έχετε βάψει μόλις τα μαλλιά σας. Έτσι, όλο το διάστημα ανάμεσα στις βαφές, το χρώμα των μαλλιών παραμένει τέλειο.

Η Hair Stylist & Color Expert της Koleston Αθηνά-Τζάνετ Κορώση, λέει: «Εμπιστεύομαι την Koleston με την Κρέμα Αναζωογόνησης Χρώματος για τη 15η μέρα, γιατί έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα της Wella. Η Κρέμα Αναζωογόνησης Χρώματος για τη 15η μέρα της Koleston μπορεί να χρησιμοποιηθεί γρήγορα και εύκολα και δίνει τα αποτελέσματα του προτύπου Wella σε μόλις 5 λεπτά. Είναι πολύ ωραία αίσθηση να ξέρεις ότι έχεις το καλύτερο ομοιόμορφο και έντονο χρωματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά σου που διαρκεί περισσότερο.»