Κάντε το λαμπερό μακιγιάζ από το show του Stephan Caras

Κάντε το λαμπερό μακιγιάζ από το show του Stephan Caras

Κάντε το λαμπερό μακιγιάζ απο το show που έγινε στο  Athens Xclusive Designers Week.

«Το χαρακτηριστικό στοιχείο του μακιγιάζ στο show του Stephan Caras στο Athens Xclusive Designers Week, ήταν το λαμπερό πρόσωπο» λέει ο επίσημος make-up artist της Μake Up For Εver, Εμμανουήλ Αποστολάκης. «Η επιδερμίδα δηλαδή που δεν έχει πολλά προϊόντα επάνω της. Μία ωραία βάση και highlights είναι τα απαραίτητα. Αυτό το look, άλλωστε επιστρέφει πολύ δυναμικά για την ερχόμενη Άνοιξη και το Καλοκαίρι».

«Εγώ τα δημιούργησα με το Face Body της Make up Forever και τα highlights τα έκανα με την Aqua Crème No 13. Είναι μία αδιάβροχη σκιά που τη χρησιμοποιώ και για τις γυαλάδες γιατί είναι υπέροχο προϊόν. Ακριβώς επειδή είναι αδιάβροχη, δεν 'πέφτει' καθώς περνάει η ώρα και ζεσταίνεται το δέρμα, οπότε δεν κινδυνεύεις να δώσει την αίσθηση ότι έχεις ιδρώσει, όπως μπορεί να γίνει με άλλα προϊόντα» διευκρινίζει.

«Τα χείλη ήταν έντονα φούξια με ένα μοντέρνο τρόπο χωρίς να φαίνονται 'παστωμένα' στο χρώμα. Για να το πετύχουμε, αυτό αφού φορέσουμε το κραγιόν κάνουμε ένα tissue off, -ακουμπάμε απαλά ένα χαρτομάντιλο ανάμεσα στα χείλη δηλαδή- ώστε να φύγει η περίσσια ποσότητα και από πάνω επειδή δεν θέλουμε να έχουμε ένα super gloss εφέ, αλλά ένα μοντέρνο ματ και shiny, ιριζέ αποτέλεσμα, περνάμε ένα φούξια περλέ κραγιόν».