Ετοιμαστείτε για 11 μέρες ομορφιάς

Ετοιμαστείτε για 11 μέρες ομορφιάς

Το κέντρο υγείας και ομορφιάς Symmetria διοργανώνει την καμπάνια 11 days of beauty και μας καλεί να επωφεληθούμε από μοναδικές προσφορές.

Από τις 4 ως τις 15 Νοεμβρίου 2011, όποια υπηρεσία του κέντρου επιλέξετε να κάνετε έχει έκπτωση 41%, ενώ για κάθε προϊόν της σειράς Symmetria που θα αγοράσετε, θα πάρετε κι ένα ακόμα δώρο. Ταυτόχρονα, και με στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση μας, η Symmetria διοργανώνει σεμινάρια διατροφής, υγείας & ομορφιάς, σε συμβολικό κόστος , τα οποία θα είναι ανοιχτά προς το ευρύ κοινό και τα έσοδα τους θα προσφερθούν στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «I Live For Me» για την υποστήριξη ανθρώπων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα .

Ξεκινήστε δυναμικά παρακολουθώντας Τα Μυστικά Του Μακιγιάζ από τη make up artist Φωφώ Σγότζου, -που είναι και συνεργάτης του Queen.gr- την Παρασκευή 4/11 (18:00 19:30). Θα δώσει πρακτικά tips για το μακιγιάζ σας για όλες τις ώρες της ημέρας και για κάθε σας εμφάνιση, με απλό τρόπο που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινότητά σας και θα σας δείξει τι ταιριάζει περισσότερο στο πρόσωπό σας και την προσωπικότητά σας.

«Οι γυναίκες έρχονται με τα δικά τους καλλυντικά και μαθαίνω την καθεμία πως μπορεί πολύ εύκολα με τα δικά της προϊόντα να κάνει ένα απλό μακιγιάζ με κάποιες τεχνικές όπως και να γυρνάνε το πιο απλό πρωινό μακιγιάζ σε βραδινό» λέει η Φωφώ Σγόντζου «Η τεχνική μπορεί να είναι η ίδια, αλλά σε κάθε γυναίκα προσαρμόζεται ξεχωριστά, ώστε να καλύπτει τις δικές της ανάγκες, ανάλογα για παράδειγμα με το σχήμα των ματιών της. Αλλιώς εφαρμόζεται ένα μολύβι σε αμυγδαλωτά μάτια κι αλλιώς σε εξώφθαλμα» συμπληρώνει η Φωφώ.

Κόστος: 20 €

Για να εγγραφείτε και να λάβετε μέρος στο σεμινάριο, καλέστε στο 210 674 5555, στείλτε email στο info@symmetria.com ή δηλώστε συμμετοχή μέσα από τη σελίδα στο facebook. Για να μάθετε περισσότερα και για τις 11 ημέρες και το πρόγραμμα τους επισκεφθείτε το www.symmetria.gr