Τρεις λόγοι για να φοράτε πάντα ρουζ

Τρεις λόγοι για να φοράτε πάντα ρουζ

Μήπως ανήκετε σε αυτές που παραλείπουν το ρουζ στο καθημερινό τους μακιγιάζ; Καιρός να το ξανασκεφτείτε.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να «φοβάστε» το ρουζ. Είναι το στοιχείο του μακιγιάζ που μπορεί να ολοκληρώσει, να «δέσει» ή ακόμη και να δημιουργήσει από μόνο του ένα look. Υπάρχουν φορές που το μόνο που χρειάζεστε είναι ρουζ!

Αν βιάζεστε, το ρουζ μπορεί να είναι ο γρήγορος και εύκολος τρόπος να προσθέσετε χρώμα και να δώσετε την αίσθηση ότι είστε φρέσκια και γεμάτη ζωντάνια –και να κρύψετε ότι έχετε κοιμηθεί ελάχιστα το προηγούμενο βράδυ. Για να πετύχετε αυτό το εφέ προτιμήστε τα κρεμώδη ρουζ επειδή έχουν την ιδιότητα να φαίνονται πολύ φυσικά πάνω στην επιδερμίδα, όταν απλώνονται απλά με τα δάχτυλα και απαλές κινήσεις. Το ότι απλώνονται πολύ γρήγορα είναι ένα ακόμη από τα θετικά τους χαρακτηριστικά.

Η λάμψη που φαίνεται να προέρχεται από μέσα γίνεται πραγματικότητα με ένα ρουζ. Δεν είναι πάντα η λάμψη ενός highlighter που μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε και να αισθάνεστε υπέροχη και λαμπερή. Με κάποια ρουζ μπορείτε να πετύχετε να δώσετε στην επιδερμίδα σας αυτή τη λάμψη μαζί με χρώμα ζωντάνιας. Συνήθως, αυτά τα ρουζ έχουν στη σύνθεση τους απαλούς μικροανακλαστές φωτός και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, αφού φαίνονται φυσικά και λαμπερά τόσο στο φως της ημέρας όσο και στο τεχνητό φως.

Καθώς δημιουργείτε το look που επιθυμείτε με το μακιγιάζ που επιλέγετε, το ρουζ παίζει το ρόλο του συνδετικού κρίκου ανάμεσα στα επιμέρους σημεία, τα μάτια και τα χείλη. Μπορεί να ζεστάνει το τελικό look ή να του δώσει πιο ψυχρό και ροκ ύφος, ανάλογα πάντα με τον τόνο που θα επιλέξετε. Για παράδειγμα, αν επιλέξετε να κάνετε πολύ μαύρο smoky look, με χείλη έντονα σε ψυχρούς τόνους, τότε μία θερμή απόχρωση ρουζ κάνει τα χαρακτηριστικά να γλυκαίνουν και το τελικό look πιο εύκολο. Βέβαια, μπορεί να επιλέξετε να κρατήσετε την ένταση στο look φορώντας ένα ρουζ σε ψυχρό τόνο για πιο «άγριο» αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι ότι το ρουζ είναι το προϊόν που θα καθορίσει το τελικό μακιγιάζ.