To Κιτ Less Wrinkles, More Results της Strivectin τα λέει όλα

To Κιτ Less Wrinkles, More Results της Strivectin τα λέει όλα

Η StriVectin προτείνει ειδικά για αυτήν την περίοδο ένα κιτ από τρία απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς.

Τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας αλλάζουν με το πέρασμα του καιρού και των χρόνων όπως η μόδα των ρούχων, αλλά δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι αποτελούν ένα απλό αξεσουάρ μόδας. Προκειμένου τα προϊόντα της επιδερμίδας σας να ακολουθούν την τάση της ομορφιάς, η StriVectin δημιούργησε ένα κιτ που περιλαμβάνει τρία εμβληματικά προϊόντα της εταιρείας για την ενίσχυση της άμυνας της επιδερμίδας και τη διατήρηση της νεανικής της υφής.

Ένας αποκλειστικός συνδυασμός ενεργών συστατικών νέας γενιάς με κατοχυρωμένη τεχνολογία Nia-114™, αυτά τα τρία προϊόντα συμβάλλουν στην ανανέωση της επιδερμίδας και στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης, στην σύσφιξη των πόρων, στην πρόληψη της θαμπής επιδερμίδας και των μαύρων κύκλων, ειδικά για την περίοδο των Χριστουγέννων που πλησιάζει.

Όταν η επιδερμίδα σας θρέφεται και ενυδατώνεται, προστατεύεται για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την επιστροφή του χειμώνα ενώ η ενυδατωμένη περιοχή των ματιών σας εξασφαλίζει πάντα λαμπερό βλέμμα. Επιπλέον, η εμφάνιση των ρυτίδων μειώνεται ορατά.

Αυτό το κιτ περιλαμβάνει:

  • StriVectin-SD™ Concentré intensif anti-rides et anti-vergetures - 60ml. Η ισχυρή σύνθεσή του μειώνει την εμφάνιση των ραγάδων και των ρυτίδων, εξαλείφει τις χρωστικές κηλίδες, ενυδατώνει την επιδερμίδα βελτιώνοντας την ελαστικότητά της, την υφή της και χαρίζοντάς της ομοιόμορφη όψη.
  • StriVectin-TL™ Sérum tenseur liftant visage - 30ml. Ορός με εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεση αλλά πλούσια σε συσφικτικούς παράγοντες που αναζωογονεί την επιδερμίδα βελτιώνοντας την υφή και την όψη της.
  • StriVectin-SD™ Soin concentré anti-rides pour les yeux - 7ml. Ισχυρό συμπύκνωμα που στοχεύει αποκλειστικά στα σημάδια της γήρανσης γύρω από την περιοχή των ματιών όπως οι μαύροι κύκλοι, οι σακούλες, το πόδι της χήνας και η απώλεια της ελαστικότητας.