Αποτοξίνωση της επιδερμίδας με το αγαπημένο προϊόν της Brooke Shields

Αποτοξίνωση της επιδερμίδας με το αγαπημένο προϊόν της Brooke Shields

H Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque είναι η μάσκα που θα λατρέψετε όπως κάνει και η Brooke Shields.

Από το 1851 μέχρι σήμερα η μάσκα Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque της Kiehl's παρασκευάζεται για πελάτες με ευαίσθητη, λιπαρή επιδερμίδα ή επιδερμίδα που έχει την τάση να εμφανίζει ατέλειες. Πρωτοπαρουσιάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1790 και παρασκευάστηκε εκ νέου το 2009. Ο μοναδικός συνδυασμός λευκού αργίλου Αμαζονίου, αλεύρου βρώμης και Aloe Vera εξυγιαίνει και αποτοξινώνει την επιδερμίδα, εξασθενώντας παράλληλα τους διεσταλμένους πόρους.

Η Brooke Shields είναι φανατική θαυμάστρια της σειράς και όπως έχει πει: «Χρησιμοποιώ προϊόντα της Kiehl's από τότε που μπορώ να θυμηθώ. Είναι η πιο μοντέρνα και, ταυτόχρονα, παραδοσιακή εταιρεία στον κόσμο. Η σειρά Rare Earth της Kiehl's με φυσικό άργιλο είναι ιδανική, για να εξυγιαίνω την επιδερμίδα μου».

Επίσης, ο Kellan Lutz που έπαιξε στο Twilight, δηλώνει λάτρης της μάσκας Rare Earth Pore Minimizing Masque της Kiehl's: «Μετά τον ιδρώτα και την ταλαιπωρία της γυμναστικής, η νέα Rare Earth Masque της Kiehl's είναι το τέλειο προϊόν αποτοξίνωσης της επιδερμίδας μου».

Το κορυφαίο συστατικό, ο λευκός άργιλος Αμαζονίου, προέρχεται από το νησί Marajo στον Αμαζόνιο της Βραζιλίας, το μεγαλύτερο νησί του κόσμου που περιβάλλεται από γλυκό νερό. Η μέση θερμοκρασία του νησιού είναι 27 βαθμοί Κελσίου, το οποίο σημαίνει ότι ο άργιλος έχει την ιδανική πυκνότητα. Μάλιστα, η Kiehl's προμηθεύεται από το γηγενές συστατικό από ένα πηγάδι που διαχειρίζεται η τοπική κοινότητα του νησιού Marajo.

Οι παπαγάλοι μακάο και οι υπόλοιποι παπαγάλοι του Αμαζονίου κατευθύνονται στις «μάζες πηλού» (εναποθέσεις αργίλου στους βράχους των βουνών) για να φάνε άργιλο που αποτελεί σημαντικό κομμάτι της διατροφής τους, καθώς βοηθά τον οργανισμό τους να αποτοξινωθεί από την κατανάλωση τοξικών, ενδεχομένως, καρπών. Εσείς, δεν χρειάζεται να τον φάτε, μπορείτε να τον αξιοποιήσετε εξωτερικά με τη βοήθεια της Kiehl's και να αποτοξινώσετε το δέρμα σας εύκολα.