Αποκτήστε ένα σετ περιποίησης χεριών σε εκπληκτική τιμή από το beautybazaar.gr

Αποκτήστε ένα σετ περιποίησης χεριών σε εκπληκτική τιμή από το beautybazaar.gr

Τo beautybazaar.gr σε συνεργασία με την Bottega Verde σας προσφέρει ένα σετ περιποίησης χεριών σε τιμή που θα σας συναρπάσει.

Η περιποίηση των χεριών και των νυχιών είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες του χειμώνα, ειδικά όσο πλησιάζουν οι γιορτές. Για να καταφέρετε να έχετε απαλά, ενυδατωμένα, υπέροχα χέρια με περιποιημένα νύχια, πρέπει να αφιερώσετε κάποιες στιγμές και να ασχοληθείτε μαζί τους.

Ένα peeling που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και στη συνέχεια μία κρέμα που θα τα ενυδατώσει σε βάθος, είναι τα πρώτα στάδια περιποίησης των χεριών σας. Στη συνέχεια περνάτε στα νύχια. Βερνίκια με ζωντανά χρώματα και φυσικά κάποια διακοσμητικά που θα εφαρμόσετε πάνω τους για να δώσετε το προσωπικό σας στίγμα στο μανικιούρ σας.

Όλα όσα χρειάζεστε θα τα βρείτε στο σετ περιποίησης χεριών της Bottega Verde, που ξεκίνησε πριν 34 χρόνια στην Πιέντζα της Ιταλίας ως κατάστημα βοτάνων και σήμερα είναι η μεγαλύτερη και με διεθνή παρουσία Ιταλική εταιρεία παραγωγής καλλυντικών που βασίζονται σε φυτικά δραστικά συστατικά.

Αυτό το σετ Bottega Verde περιέχει: Πίλινγκ χεριών 125 ml, Κρέμα για τα χέρια και τα νύχια 75ml, Eνισχυτικό βερνίκι νυχιών 10 ml, Bερνίκι νυχιών ροζ αντίκ 10 ml και Διακοσμητικά νυχιών –λουλούδια και μπορείτε να το αποκτήσετε στην τιμή των μόνο 21€ από 46€, που εξασφάλισε το beautybazaar.gr για σας. Δεν έχετε παρά να μπείτε στο beautybazaar.gr και να επιλέξετε την προσφορά.