Φωτεινή επιδερμίδα σε μία νύχτα

Φωτεινή επιδερμίδα σε μία νύχτα

Κάντε τις κινήσεις που πρέπει για να αφήσετε το δέρμα σας να ανανεωθεί μόνο του, ενώ εσείς απλά κοιμάστε.

Τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο τις απασχολεί η απώλεια λάμψης, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται στο top10 των μεγαλύτερων ανησυχιών τους. Η θαμπή όψη μπορεί να βρει την αρχή της σε μία σειρά αιτιών, όπως είναι η έκθεση στις ακτίνες UV, η έλλειψη ενυδάτωσης, ο αργός ρυθμός ανανέωσης των κυττάρων, η έλλειψη ύπνου και η φυσική διαδικασία γήρανσης. Ο φυσικός ρυθμός ανανέωσης των κυττάρων διατηρεί την υγιή και φωτεινή όψη της επιδερμίδας. Παρόλα αυτά, λόγω της φυσικής γήρανσης και της έκθεσης στις εξωτερικές επιθέσεις του περιβάλλοντος, αυτή η διαδικασία γίνεται ακανόνιστη, διακυβεύοντας τη φωτεινότητα και την απαλή όψη της επιδερμίδας.

Για πολλά χρόνια η απάντηση στη θαμπή όψη είχε συμπεριλάβει την καθημερινή απολέπιση, αλλά πολλές γυναίκες με ξηρή ή ευαίσθητη επιδερμίδα ήταν διστακτικές να την εφαρμόσουν λόγω υπερβολικής ξηρότητας. Υπάρχει, όμως λύση σε αυτό το δίλημμα και ανήκει στην Clinique. Η νέα Turnaround Overnight Radiance Moisturizer, έχει ειδικά σχεδιαστεί να προσφέρει ένα νέο, βελτιωμένο όφελος, απαλή αλλά υψηλής αποτελεσματικότητας απολέπιση που συνδυάζει και ενυδάτωση. Το αποτέλεσμα είναι ενυδατωμένη, άνετη επιδερμίδα με μια φωτεινή λάμψη σαν να διαχέει το φως από μέσα και αυτό από την πρώτη κιόλας νύχτα.

Η καλύτερη ώρα για να ανανεώσει η επιδερμίδα τον εαυτό της είναι κατά τη διάρκεια της νύχτας, στον κύκλο του ύπνου εξαιτίας της έλλειψης της επίδρασης των εξωτερικών επιθέσεων. Όμως, τη νύχτα οι γυναίκες βιώνουν μια ξηρότητα, γιατί κατά τη διάρκεια της νύχτας και της διαδικασίας ανανέωσης τα επίπεδα υγρασίας μειώνονται κατά 25%.

Η νέα Turnaround Overnight Radiance Moisturizer καλύπτει την ανάγκη για την κάλυψη της ξηρότητας, με ενυδατικά συστατικά και οφέλη κατά τη διάρκεια της νύχτας και βοηθά την ενίσχυση της φυσικής διαδικασίας της απολέπισης χάρη σε ένα δυνατό κοκτέιλ αντιοξειδωτικών από Salicylic Acid, Chestnut Seed Extract και RNA Fragments.