O hair stylist Βασίλης Στρατηγός μιλάει για το updo

O hair stylist Βασίλης Στρατηγός μιλάει για το updo

Κότσοι στην κορυφή του κεφαλιού, στο πίσω μέρος, σφιχτοί, χαλαροί. Όλοι είναι στη διάθεση σας.

«Συνήθως τις γιορτές οι κότσοι έχουν την τιμητική τους, είτε φτιάχνονται ψηλά στο κεφάλι, είτε χαμηλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού» λέει ο hair stylist Βασίλης Στρατηγός.

«Αν έχετε τέλειο οβάλ πρόσωπο προτιμήστε τους κότσους ψηλά στο κεφάλι» προτείνει. «Τραβήξτε τα μαλλιά σας πολύ σφιχτά και στερεώστε τα με ένα λάστιχο στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Αυτοσχεδιάστε με το υπόλοιπο μαλλί που περισσεύει από το λάστιχο και μετά, είτε φτιάχνοντας ένα κότσο με όγκο χρησιμοποιώντας ένα μπομπάρι, είτε δουλέψτε τα με το σίδερο για μπούκλες και δημιουργήστε ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα παίζοντας με τα μαλλιά που έχετε σγουρύνει και στερεώνοντας τα με φουρκέτες ή τσιμπιδάκια με διακοσμητικά» εξηγεί.

«Οι κότσοι στο πίσω μέρος του κεφαλιού έχουν το προνόμιο να κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο ανεπιτήδευτα και ταιριάζουν σε γυναίκες που έχουν σπαστά ή ακόμη και σγουρά μαλλιά» εξηγεί ο Βασίλης και συνεχίζει «Μαζέψτε τα μαλλιά σας πίσω και συγκρατήστε τα με ένα λάστιχο. Τα υπόλοιπα τα πιάνετε με φουρκέτες πάλι όχι όμως σφιχτά, αλλά φροντίστε να έχουν ένα ατημέλητο φυσικό look που να έχει όγκο».

«Τέλος, αν σας αρέσουν οι σφιχτοί γυαλιστεροί κότσοι, απλά στριφογυρίστε τα μαλλιά σας γύρω από το λάστιχο και στερεώστε τα με φουρκέτες και λίγη λακ» καταλήγει ο Βασίλης.

Εσείς πάρτε ιδέες από τους κότσους που έχουν επιλέξει κατά καιρούς οι celebrity και κάντε τους πράξη στα δικά σας μαλλιά.