Beauty Secrets

Beauty Secrets

Τα μυστικά ομορφιάς της Vichy συγκεντρωμένα σε 16 νεσεσέρ.

Πριν από τα '30s η επιδερμίδα και η περιποίηση της αντιμετωπιζόταν ως «κάτι κρυφό». Με τη Vichy, o γιατρός Haller, προσδιόρισε την περιποίηση της επιδερμίδας βάση των αναγκών της και δημιούργησε τις περίφημες κρέμες Vichy Secrets. Πίσω από την επωνυμία Vichy Secrets και τη χαρακτηριστική απεικόνιση της «γυναίκας στην πηγή του Ιαματικού Νερού» σηματοδοτήθηκε μία νέα εποχή για το brand. Η γυναικεία αποδοχή ήταν άμεση και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Τα Vichy Secrets αποτελούσαν μια ολοκληρωμένη σειρά από οκτώ διαφορετικές κρέμες για τις ανάγκες των ξηρών, πολύ ξηρών και λιπαρών τύπων επιδερμίδας και προσέφεραν ενυδάτωση και προστασία, ενώ παράλληλα έτρεφαν την επιδερμίδα και την έκαναν πιο απαλή.

Σήμερα τα Vichy Beauty Secrets είναι εδώ, με έμφαση στην περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας, μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα τεχνογνωσίας και φροντίδας, που μπορείτε να αποκτήσετε με ένα νεσεσέρ που περιέχει το δικό σας συνδυασμό με 3 δώρα καθημερινής περιποίησης.

Αφορά όλες τις κατηγορίες περιποίησης πρόσωπου της Vichy και σίγουρα καλύπτουν την ιδιαίτερη ανάγκη της επιδερμίδας σας, ενώ υπάρχουν σε 16 διαφορετικούς συνδυασμούς που εκτός από την κατάλληλη κρέμα προσώπου Vichy για τις ανάγκες σας, χαρίζουν επιπλέον δώρα και tips ομορφιάς για την καθημερινή περιποίηση.

Τα νεσεσέρ διατίθενται στα φαρμακεία.