Εκφράστε το στυλ σας με το αντίστοιχο άρωμα

Εκφράστε το στυλ σας με το αντίστοιχο άρωμα

Στο σετ Crescent Row θα βρείτε 4 μίνι αρωματικά σπρέι της Benefit που θα αλλάξουν τη θεώρηση της ζωής σας.

Τα αρωματικά σπρέι Leelee, Gina, Eva και Bella έχει το καθένα το δικό του χαρακτήρα, όμως γιατί να πρέπει να επιλέξετε; Στις γιορτές των Χριστουγέννων, η benefit συγκέντρωσε αυτά αρωματικά σπρέι σε 4 γιορτινά μίνι σετ για μέγιστη απόλαυση. Εσείς επιλέξετε ποια θέλετε να είστε και φορέστε το αντίστοιχο άρωμα.

Το Laught with me Leelee αντιπροσωπεύει την όμορφη νεαρή κοπέλα. Οι ξύλινες και λουλουδένιες νότες του αναμιγνύονται με κασσίς, πεπόνι, εσπεριδοειδή, μαύρη βιολέτα, κρίνο, γιασεμί, ξανθόξυλο, κεχριμπάρι και σανταλόξυλο.

Το My place or yours Gina αντιπροσωπεύει τη μοιραία γυναίκα. Το μίγμα του από ξύλινες και ανατολίτικες νότες συνδυάζει ροζ πιπέρι, περγαμόντο, μανταρίνι, παιωνία, άγριο φραμπουάζ, λευκό κρίνο, πατσουλί, κουκιά τόνκα και σπόρους βανίλιας.

Το Garden of good & Eva είναι στην κυριολεξία ένας ανεμοστρόβιλος φρεσκάδας! Αυτό το λουλουδένιο άρωμα από εσπεριδοειδή αντλεί τη δύναμή του από νότες αχλαδιού, καρπουζιού, μιγκέ, τριαντάφυλλου, πετάλων γιασεμιού, φύλλων βιολέτας, φρέζιας, σανταλόξυλου, μόσχου και κέδρου.

Το Ring my Bella αντιπροσωπεύει τις τολμηρές, σέξι και κομψές γυναίκες. Αυτό το λουλουδένιο και φρουτώδες άρωμα αποτελείται από μεθυστικές νότες τριαντάφυλλου, μανταρινιού, γιασεμιού, παιωνίας και μόσχου.