Τελετουργία περιποίησης για κάθε στιγμή

Τελετουργία περιποίησης για κάθε στιγμή

Πολλαπλά οφέλη και πληθώρα απολαύσεων από το Eau Des Bienfaits της Roger & Gallet.

Το Eau Des Bienfaits της Roger & Gallet είναι τονωτικό, ευχάριστο και αναζωογονητικό, καθώς τυλίγει το σώμα με ένα ενυδατικό πέπλο για 8 ώρες. Eπιδρά, αποδεδειγμένα, σημαντικά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, προσφέροντας +61% περισσότερη ενυδάτωση μόλις τριάντα λεπτά μετά την εφαρμογή και +48% περισσότερη ενυδάτωση ακόμα και οκτώ ώρες μετά την εφαρμογή. Αποτελεί μία νέα τελετουργική θεραπεία που διεγείρει το μυαλό και περιποιείται το δέρμα από το κεφάλι έως τα δάχτυλα. Χρησιμοποιείστε το με τέσσερις τρόπους:

  • Το πρωί: Ψεκάστε γενναιόδωρα το Eau Des Bienfaits πάνω στο σώμα σας και τρίψτε καλά για να αποφορτίσετε το μυαλό σας, να ξυπνήσετε και να μαλακώσετε το δέρμα σας αμέσως πριν από το ντύσιμο.
  • Μετά τον αθλητισμό: Ψεκάστε το Eau Des Bienfaits μετά το ντους για να ανανεώσετε και να τονώσετε το σώμα σας μετά την άσκηση.
  • Για θερμότητα; Για ένα υπέροχο συναίσθημα θερμότητας, ψεκάστε πάνω στο πτυχή του αγκώνα και του γόνατος
  • Πριν πάτε για ύπνο: Μετά το μπάνιο σας, ψεκάστε το Eau Des Bienfaits γενναιόδωρα από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα για να εξαλείψετε την κούραση της ημέρας, να αρωματίσετε ευχάριστα το σώμα σας και να αφήσετε το δέρμα σας απαλό και εύπλαστο, χωρίς κολλώδες αποτέλεσμα.