Χαρίστε το χαμόγελο στα χέρια σας

Χαρίστε το χαμόγελο στα χέρια σας

Η ανάγκη για ενυδάτωση είναι καθολική. Μην την αγνοείτε.

Έχετε πλέον καταλάβει ότι η χρήση της σωστής ενυδατική κρέμας προσώπου είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε τα επίπεδα υγρασίας στο επιθυμητό επίπεδο και κατ' επέκταση να αισθάνεται αλλά και να φαίνεται το δέρμα σας πολύ φρέσκο αλλά και νεανικό για όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται.

Σκεφτείτε, όμως, αν δείχνετε την ίδια ζέση και για την αντίστοιχη περιποίηση των χεριών. Μήπως ανήκετε σε αυτές που βάζουν κρέμα προσώπου ή σώματος και μετά πλένουν τα χέρια τους; Αν ναι, είναι στιγμή να αλλάξετε συνήθειες. Με αυτή την κίνηση αφαιρείτε κάθε υπόλειμμα κρέμας και τους στερείτε την πολυπόθητη υγρασία.

Αντί να τα ξεπλύνετε, περάστε το ένα πάνω από το άλλο, τρίψτε τα απαλά μέχρι να απορροφηθεί η κρέμα και συνεχίστε. Αν αυτό σας γίνει καθημερινή συνήθεια τότε θα δείτε τα χέρια σας να «χαμογελάνε». Φυσικά, η χρήση της ειδικής κρέμας χεριών σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα μεγιστοποιεί τα θετικά αποτελέσματα.

Για να μην τα αισθανθείτε ποτέ σκληρά και άγρια, μάλιστα, έχετε σε διάφορα σημεία, όπως το συρτάρι του γραφείου σας ή η τσάντα σας μία μικρή συσκευασία με κρέμα χεριών.