Σεμινάριο μακιγιάζ με τον Γρηγόρη Πυρπύλη

Σεμινάριο μακιγιάζ με τον Γρηγόρη Πυρπύλη

Ο official make-up artist της Maybelline New York, είναι έτοιμος να αποκαλύψει όλα του τα μυστικά.

Δεν απομένουν πολλές ημέρες ακόμη για να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να μάθετε από τον Γρηγόρη Πυρπύλη, τον official make up artist της Maybelline New York τα μυστικά για το τέλειο μακιγιάζ σε ένα τρίωρο σεμινάριο!

Πρέπει να βιαστείτε και να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την 1η Μαρτίου. Επικοινωνήστε στο 210 3611600 –το σεμινάριο γίνεται σε συνεργασία με το πρακτορείο D-Tales- για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε. Κρατήστε στην ατζέντα σας κλεισμένη την 17 Μαρτίου –είναι η ημέρα του σεμιναρίου- και ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε καινούριους τρόπους εφαρμογής των προϊόντων ομορφιάς.

Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας. Έτσι, μόνο θα μπορέσετε να καταλάβετε σωστά τις χρήσεις τους. Οι απορίες σας για το πώς χρησιμοποιείται σωστά η μάσκαρα, το eyeliner, οι σκιές, το foundation και ότι άλλο, βρίσκονται στο δρόμο για τη λύση τους. Α, και μην ξεχάσετε να ρωτήσετε ότι θέλετε το Γρηγόρη για τις εβδομάδες μόδας που θα έχουν τελειώσει και τις τάσεις που έρχονται από αυτές.