Η Kλαίρη Γιαννέλη, η νικήτρια του διαγωνισμού του Queen.gr έζησε την τέλεια ημέρα της γυναίκας

Η Kλαίρη Γιαννέλη, η νικήτρια του διαγωνισμού του Queen.gr έζησε την τέλεια ημέρα της γυναίκας

Δείτε πως είναι η τέλεια ημέρα για κάθε γυναίκα, μέσα από την εμπειρία της νικήτριας του διαγωνισμού μας. 

H Κλαίρη Γιαννέλη, είναι η μεγάλη νικήτρια που έζησε την ημέρα της γυναίκας όπως θα θέλαμε να τη ζούμε όλες μας. Το Queen.gr με το διαγωνισμό που διοργάνωσε της ετοίμασε μία μέρα γεμάτη απολαύσεις. «Πέρασα υπέροχα» μας λέει η Kλαίρη που είναι παντρεμένη εργαζόμενη μητέρα δύο κοριτσιών 2 και 6 ετών. «Τα πιτσιρίκια μου ξετρελάθηκαν. Η μεγάλη μου κόρη που είναι 6 ετών μου έλεγε: Μαμά είσαι κούκλα!»

Η ημέρα της ξεκίνησε από τα γραφεία του Queen.gr όπου η Διευθύντρια μας Νίκη Κάρτσωνα της παρέδωσε το πρώτο της δώρο την ολοκληρωμένη σειρά της That's Better για το πρόσωπο και το σώμα. «Ενθουσιάστηκα! Μυρίζουν υπέροχα και φαίνονται να έχουν τέλειες υφές» λέει η Κλαίρη και συνεχίζει «Φροντίζω να καθαρίζω το δέρμα μου καθημερινά, αλλά με την κούραση και τα παιδιά δεν είμαι πολύ συνεπής. Με τα προϊόντα της That's Better μου φαίνεται ότι θα έχω έναν ακόμη λόγο να ασχοληθώ λίγο με τον εαυτό μου».

Η επόμενη στάση της ήταν στο Swan Beauty Lounge, όπου της έκαναν τη θεραπεία ομορφιάς, Age Moisturizing Treatment. «Παλιότερα έκανα κάποια πράγματα για το πρόσωπο μου, αλλά με τα παιδιά το έχω αφήσει. Στο Swan μπήκα στο κλίμα αυτό. Πολύ ωραίος χώρος, πολύ ευγενικοί άνθρωποι και με την περιποίηση που μου έκαναν φάνηκε διαφορά στο πρόσωπο μου. Μου άρεσε πάρα πολύ η εμπειρία αυτή και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημέη» λέει η Κλαίρη.

Σειρά είχε η επίσκεψη στο κατάστημα Sephora Βριλησσίων, όπου η make-up artist της Sephora της έκανε το μακιγιάζ. «Αφού ολοκληρώθηκε το αποτέλεσμα στο πρόσωπο μου, παρέλαβα τα προϊόντα που χρειάζομαι για να βάφομαι μόνη μου. Σίγουρα θα πειραματιστώ αρκετά με αυτά» λέει η Κλαίρη.

Τέλος, την περίμενε μία υπέροχη συνέχεια στο Panos Kallitsis Salon. «Τι να πω! Πολύ ωραίος χώρος» λέει ενθουσιασμένη η Κλαίρη. «Πολύ περιποίηση. Φτιάξαμε τα νύχια μου σε σκούρο μπορντό χρώμα και τα μαλλιά μου τα φτιάξαμε πιο ανάλαφρα» λέει η Κλαίρη και συνεχίζει «Επιπλέον, μου έφτιαξαν και το σχήμα των φρυδιών μου. Ο Πάνος, είναι εκπληκτικός. Πολύ γλυκός και με μεταμόρφωσε. Στο τέλος, έκανε και κάποιες παρεμβάσεις στο μακιγιάζ, ώστε να δέσει το αποτέλεσμα με τα μαλλιά που είχε φτιάξει και την τελική εικόνα. Μακάρι να μπορούσα να πηγαίνω συνέχεια στο Πάνο να με φροντίζουν».

«Πέρασα υπέροχα! Πιστεύω ότι κάθε γυναίκα θα ήθελε να ήταν στη θέση μου. Δυστυχώς αυτά όλα δεν μπορούμε να τα κάνουμε συχνά, ούτε από οικονομικής άποψης, ούτε και από θέμα χρόνου. Είμαι πολύ τυχερή και σας ευχαριστώ πολύ όλους στο Queen» λέει η Κλαίρη.