Wavy hair: Φτιάξτε τα μόνες σας με τις οδηγίες του hair stylist Βασίλη Στρατηγού

Wavy hair: Φτιάξτε τα μόνες σας με τις οδηγίες του hair stylist Βασίλη Στρατηγού

Αρέσουν σε όλες μας και τώρα μπορούμε να τα έχουμε σε πολλές, διαφορετικές εκδοχές.

«Tα wavy hair είναι πάντα πολύ εντυπωσιακά» παρατηρεί ο hair stylist Βασίλης Στρατηγός και μας δίνει οδηγίες για να τα πετύχουμε λέγοντας «Δουλέψτε πάντα τα μαλλιά σας στεγνά, αφού πριν τα έχετε περάσει με ένα προϊόν φιξαρίσματος για περισσότερο κράτημα».

«Ξεκινήστε πάντα από το πίσω μέρος του κεφαλιού κοντά στον αυχένα κρατώντας το σίδερο για μπούκλες παράλληλα με το κεφάλι σας και τυλίγοντας τα μαλλιά από το κεφάλι και προς τα έξω. Συνεχίστε ανεβαίνοντας μέχρι να τελειώσετε όλο το κεφάλι» εξηγεί ο Βασίλης. «Ψεκάστε τις μπούκλες με μία ελαφριά λακ και μετά ανοίξτε τες με τα δάχτυλα ή με μία φαρδιά χτένα με αραιά δόντια. Τινάξτε λίγο τα μαλλιά σας και φιξάρετε με μία πιο δυνατή λακ» συμπληρώνει.

«Αν θέλετε πιο χαλαρό αποτέλεσμα να χρησιμοποιείτε ένα σίδερο για τα μαλλιά σχετικά χοντρό ή και μέτριο. Αν θέλετε πιο φουντωτό look χρησιμοποιείστε ένα πιο λεπτό σίδερο. Αν, τέλος, θέλετε απλώς κυματιστά μαλλιά με μεγάλες vague, μπορείτε να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα τυλίγοντας τα μαλλιά σας σε χοντρά θερμαινόμενα ρόλει και απλώς μετά βουρτσίστε τα και βάλτε ένα πιο δυνατό σπρέι» λέει ο Βασίλης.