Αφεθείτε στη μαγεία Orofluido

Αφεθείτε στη μαγεία Orofluido

Χαρίστε στα μαλλιά σας μεταξένια απαλότητα και τη μοναδική λάμψη του υγρού χρυσού.

Οι Βερβερίνες που ζούσαν στο Μαρόκο, προστάτευαν και περιποιούνταν τα μαλλιά τους με το βραβευμένο έλαιο Argan. Ένα από τα μυστικά ομορφιάς της Κλεοπάτρας, βασίλισσας της Αιγύπτου και σύμβολο της αποπλάνησης μέχρι και σήμερα, ήταν μια θεραπεία βασισμένη στο έλαιο Cyperus, το οποίο άφηνε τα μαλλιά της απαλά, λαμπερά και με μεταξένια υφή. Οι Αιγύπτιοι, οι Φοίνικες και οι Βερβερίνοι χρησιμοποιούσαν το έλαιο Lynseed ως πηγή έντονης και απόλυτης λάμψης. Αυτά τα τρία έλαια συναντιούνται στο Beauty Elixir Orofluido.

Το Ελιξίριο Ομορφιάς Orofluido αποτελεί ιδανική θεραπεία για κάθε τύπο μαλλιών. Απολαύστε την εφαρμογή του, καθώς η μεταξένια υφή του απορροφάται άμεσα, χωρίς να «λαδώνει» ή να βαραίνει τα μαλλιά και το ντελικάτο άρωμα του σας ταξιδεύει στον υπέροχο κόσμο των oriental αρωμάτων χαρίζοντας σας υπέροχη αίσθηση ευεξίας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με δύο τρόπους:

  1. Σε νωπά μαλλιά αναδομεί και ενδυναμώνει τη τρίχα, μειώνει το χρόνο στεγνώματος, αποκαθιστά την ελαστικότητα δίνοντας σώμα και κίνηση, αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα και μεταξένια, ενώ ενισχύει τη φυσική τους λάμψη.
  2. Σε στεγνά μαλλιά ελέγχει το φριζάρισμα, αφήνει τα μαλλιά λεία και απαλά και χαρίζει extra εντυπωσιακή λάμψη.

H ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας και περιποίησης Orofluido, εκτός από το Beauty Elixir περιλαμβάνει shampoo και conditioner για απαλό καθαρισμό και λάμψη, μάσκα εντατικής περιποίησης και ενυδάτωσης για μεταξένια απαλότητα και spray λάμψης ιδανικό για Touch ups «άμεσης λάμψης» οποιαδήποτε στιγμή. Συνδυάστε τα προϊόντα της σειράς και δημιουργήστε το δικό σας τελετουργικό για μαλλιά.

www.orofluido.gr
www.facebook.com/OROFLUIDO.Greece