Απολαύστε τα οφέλη της σοκολάτας σε 3 βήματα

Απολαύστε τα οφέλη της σοκολάτας σε 3 βήματα

Χωρίς να σας κάνει να αμαρτήσετε, υπέροχα πλούσια και με πολυτελή υφή και άρωμα, η Chocomania είναι ακαταμάχητη.

H Chocomania είναι μία ηδονική, αισθησιακή και απολαυστική σειρά της The Body Shop, που εγγυάται ότι θα μεταφέρει εσάς, την επιδερμίδα και τις αισθήσεις σας στον παράδεισο της σοκολάτας. Ξεκινήστε:

  1. Απολέπιση: Για απαλή επιδερμίδα μπείτε στην μπανιέρα ή το ντους με το Chocomania Body Scrub το σοκολατένιο body scrub που θα σας προσφέρει εξαιρετική απολέπιση
  2. Καθαρισμός: Καθαρίστε το σώμα σας με το κρεμώδες καθαριστικό Chocomania Shower Cream που αφήνει την επιδερμίδα ελαστική και ενυδατωμένη και με τα σαπούνια σε σχήμα καρδιάς Chocomania Heart Soap Bars διατηρείστε τα χέρια σας απαλά, καθαρά και υπέροχα αρωματισμένα.
  3. Ενυδάτωση: Μία εκλεπτυσμένη ελαφριά κρέμα σώματος, η Chocomania Body Lotion προσφέρει γρήγορη και ήπια ενυδάτωση και ένα μεταξένιο απαλό τελείωμα. Όταν το απαλό άγγιγμα δεν είναι αρκετό... τότε το Chocomania Body Butter είναι έτοιμο να σας προσφέρει εντατική ενυδάτωση που διαρκεί έως και 48 ώρες σε συνδυασμό με υπέροχα σοκολατένιο και πολυτελές άρωμα. Η ενυδάτωση όμως συνεχίζεται και στα χείλη με το Chocomania Lip Butter που προσφέρει μεταξένια απαλά χείλη και είναι τόσο κρεμώδες και σοκολατένιο που σας έρχεται να το φάτε!