«Γυμναστική» για το πρόσωπο και «facial fix»

«Γυμναστική» για το πρόσωπο και «facial fix»

H That's Better συνδυάζει scrub και μάσκα για ένα τέλειο καινούριο πρόσωπο: Skin Work Out και Face Lift! 

Μία, δύο ή και τρεις φορές την εβδομάδα μπείτε σε πρόγραμμα και ανανεώστε την υφή και την όψη της επιδερμίδας του προσώπου σας με δύο απλά βήματα:

Ξεκινήστε με το Skin Work Out της That's Better, ένα Scrub προσώπου πλούσιο σε υφή, που ενισχύει την διείσδυση των βιταμινών στο δέρμα βελτιώνοντας έτσι την υφή του. Απαλοί απολεπιστικοί κόκκοι ρυζιού, καθαρίζουν τους πόρους σε βάθος απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, χωρίς να ερεθίζουν, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό.

Το Açai Berry παρέχει αντιοξειδωτική άμυνα ενάντια στις ελεύθερες βλαβερές ρίζες συμβάλλοντας στην σφριγηλότητα και αναδόμηση της επιδερμίδας, ενώ το αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, και οι Βιταμίνες Β, C και Ε τονώνουν την επιδερμίδα προσφέροντας την απόλυτη λάμψη και ενυδάτωση.

Μετά τον καθαρισμό, εφαρμόζετε σε βρεγμένο δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις για 1 έως 2 λεπτά, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αν θέλετε πιο έντονο αποτέλεσμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας σε στεγνό δέρμα. Στη συνέχεια ξεπλένετε καλά με χλιαρό νερό.

Το επόμενο βήμα είναι μία πλούσια, θρεπτική μάσκα ιδανική για την ξηρή, κουρασμένη και ώριμη επιδερμίδα, η Face lift της That's Better. Kάθε φορά που την χρησιμοποιείτε, το δέρμα εμπλουτίζεται με βιταμίνες και ενυδατικά συστατικά, διατηρώντας την υγρασία και την λάμψη του στα ιδανικά επίπεδα. Έχει επανορθωτική δράση και απαλύνει την όψη των λεπτών γραμμών ανανεώνοντας τα κύτταρα και προσφέροντας αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση. Ενυδατώνει, αναζωογονεί και λειαίνει την επιδερμίδα άμεσα ενώ αποκαθιστά την φυσική της λάμψη.

Σε αυτή τη μάσκα το Açai Berry –που χαρακτηρίζει της σειρά That's Better ως βασικό της συστατικό- συνδυάζεται με βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ, κάνοντας την ένα ισχυρό αντιγηραντικό και αντιοξειδωτικό όπλο.

Αμέσως μετά τη χρήση του Skin Work Out της That's Better, απλώστε πλούσια ποσότητα σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Μετά από 10 έως 15 λεπτά, ξεπλύνετε απαλά με χλιαρό νερό. Εφαρμόστε την μία φορά την εβδομάδα ή όποτε το δέρμα σας έχει ανάγκη απαλής φροντίδας.

Και το Skin Work Out και η Face lift της That's Better, είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και είναι δερματολογικά ελεγμένα. Θα τα βρείτε αποκλειστικά σε όλα τα φαρμακεία του δίκτυου φαρμακείων Advance Pharmacies. Βρείτε εδώ το κοντινότερο σε εσάς φαρμακείο Advance.