Βάλτε το κερί στην πρίζα με το Veet!

Βάλτε το κερί στην πρίζα με το Veet!

Ποτέ πριν η καλλυντική αποτρίχωση δεν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση στο σπίτι!

Δεν έχετε χρόνο, είστε πολυάσχολη και ταυτόχρονα δεν θέλετε να ξοδεύετε μία περιουσία. Αλλά, πάνω από όλα είστε γυναίκα και θέλετε να έχετε πάντα λεία, απαλά, σέξι πόδια –και όχι μόνο. Ποιος έχει χρόνο για ραντεβού σε ινστιτούτα ομορφιάς και ένα ακόμη άγχος να προλάβετε. Η ομορφιά θέλει καλοπέραση! Το ζητούμενο είναι να διασκεδάζετε ότι κάνετε και να χαίρεστε την κάθε στιγμή, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα.

Η λύση που ψάχνετε επιτέλους ήρθε από το Veet. Είναι η νέα, επαναστατική VEET EasyWax Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-On που έρχεται για να σας προσφέρει το πιο τέλειο και επαγγελματικό αποτέλεσμα καλλυντικής αποτρίχωσης εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σας. Το κόστος της είναι μικρό και η χρήση της εύκολη και σίγουρη. Επιλέξτε την περιοχή που θέλετε να αποτριχώσετε και ξεκινήστε:

•Τοποθετήστε το ανταλλακτικό κεριού Veet μέσα στη συσκευή VEET EasyWax.
•Συνδέστε το ηλεκτρικό καλώδιο στην συσκευή και την πρίζα.
•Τοποθετήστε τη συσκευή στη βάση και αφήστε τη συνδεδεμένη για 20 λεπτά, το χρόνο που χρειάζεται το κερί για να έρθει στην κατάλληλη θερμοκρασία.
Εφαρμόστε αρχικά σε μία μικρή περιοχή για να βεβαιωθείτε ότι το κερί απλώνεται εύκολα. Σε διαφορετική περίπτωση αφήστε το ζεσταθεί 5 λεπτά ακόμη. Για να καταλάβετε ότι είναι έτοιμο αρκεί να γλιστρά έξω από το roll-on εύκολα και να εφαρμόζει ομοιόμορφα στο δέρμα.
•Προσοχή, μην έρθει σε επαφή με νερό γιατί το κερί θα χάσει την αποτελεσματικότητα του.
•Τοποθετήστε το κερί προς την κατεύθυνση που φυτρώνουν οι τρίχες (από το γόνατο προς τον αστράγαλο για τα πόδια).
•Τοποθετήστε αμέσως μία ταινία, από αυτές που θα βρείτε στο κιτ, πάνω στο στρώμα κεριού, φροντίζοντας να αφήσετε 1 εκατοστό δέρματος στο τέλος που δεν καλύπτεται από κερί και τρίψτε την ταινία προς την κατεύθυνση που φυτρώνουν οι τρίχες.
•Κρατήστε το δέρμα τεντωμένο για να αποφύγετε πιθανή ενόχληση και τραβήξτε την ταινία γρήγορα και αποφασιστικά αντίθετα προς την κατεύθυνση που φυτρώνουν οι τρίχες κρατώντας την όσο πιο κοντά γίνεται στο δέρμα.
Μετά την αποτρίχωση αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα με το πίσω μέρος της χρησιμοποιημένης ταινίας και με τα ενυδατικά μαντηλάκια του κιτ. Θυμηθείτε ότι αυτό το κερί δεν μπορεί να ξεπλυθεί με νερό.
•Μόλις τελειώσετε, αποσυνδέστε τη συσκευή, καθαρίστε την κεφαλή του roll-on αν χρειάζεται με την πίσω πλευρά μίας χρησιμοποιημένης ταινίας, βάλτε το όμορφο φούξια καπάκι της και είστε έτοιμη!
•Χαρείτε τα όμορφα και σέξι πόδια σας για 4 εβδομάδες.