Πηνελόπη Αναστασοπούλου-Αγγελική Δαλιάνη: Μας αποκάλυψαν τις αγαπημένες τους φυσικές συνταγές για scrub και λάμψη

Πηνελόπη Αναστασοπούλου-Αγγελική Δαλιάνη: Μας αποκάλυψαν τις αγαπημένες τους φυσικές συνταγές για scrub και λάμψη

Βαζελίνη, ζάχαρη, μέλι, βρώμη και άλλα φυσικά υλικά που αγαπούν η Πηνελόπη και η Αγγελική. 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εκμυστηρεύεται το μυστικό της για όμορφο δέρμα σε όλο το σώμα: «Ζάχαρη με βαζελίνη! Το αγαπημένο μου» λέει και εξηγεί «Βάζω σε ένα βαζάκι βαζελίνη και ζάχαρη, τα αναμιγνύω και απλώνω το μίγμα σε όλο το σώμα, τρίβοντας απαλά και σας διαβεβαιώνω ότι είναι το τέλειο scrub. Δεν το αφαιρείς αμέσως, το αφήνεις λίγο πάνω στο δέρμα σου».

«Επειδή, είναι πάρα πολύ λιπαρό, το αποτέλεσμα στο τέλος είναι βελούδινο. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην ντυθείτε αμέσως, γιατί αφήνει αρκετή λιπαρότητα και μπορεί να σας λερώσει τα ρούχα» επισημαίνει η Πηνελόπη.

«Η συχνότητα με την οποία κάνω αυτό το αγαπημένο τρυκ απαλότητας μπορεί να είναι και δύο και τρεις φορές την εβδομάδα» συμπληρώνει. Δοκιμάστε το!

«Πιστεύω πολύ στο συχνό peeling και στο πρόσωπο και στο σώμα» λέει η και συμπληρώνει η Αγγελική Δαλιάνη. «Θεωρώ ότι κάνει πολύ καλό η απολέπιση, γιατί έτσι προετοιμάζει το δέρμα ώστε να απορροφήσει ακόμη καλύτερα την ενυδατική κρέμα που απλώνεις στη συνέχεια».

Ένα ακόμη αγαπημένο της μυστικό είναι οι χειροποίητες μάσκες από την κουζίνα. Όπως λέει η Αγγελική «Έχω ένα βιβλίο με φυσικές μάσκες και μου αρέσει να τις φτιάχνω και να τις εφαρμόζω σε όλο το πρόσωπο. Οι αγαπημένες μου είναι οι μάσκες με μέλι, όπως και αυτές με βρώμη. Επειδή είναι με φυσικά προϊόντα και δεν έχουν χημικά θεωρώ ότι είναι καλύτερα. Πιστεύω ότι δίνουν τροφή στο δέρμα, αρκεί βέβαια, να μην γίνονται μία φορά στους έξι μήνες, αλλά με πρόγραμμα».