Το μυστικό σας είναι καλά κρυμμένο κάτω από το τζιν σας!

Το μυστικό σας είναι καλά κρυμμένο κάτω από το τζιν σας!

Ο συνεργός σας στο αδυνάτισμα είναι πολύ διακριτικός και αποτελεσματικός και κατέφθασε από την Garnier.

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να φορέσετε κάτω από το τζιν σας, χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα την πιο αποτελεσματική φροντίδα αδυνατίσματος; Παραδεχτείτε το. Έφτασε η εποχή που θέλετε άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα για καλλίγραμμη σιλουέτα, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας.

H Garnier σε συνεργασία με την Lytesslab, τον ειδικό του «έξυπνου» υφάσματος με καλλυντικές ιδιότητες, δημιουργούν την 1η βερμούδα αδυνατίσματος Garnier Bodytonic. Πρόκειται για μία βερμούδα αδυνατίσματος για κοιλιά-μηρούς-γλουτούς από τη Garnier με συνεχή διάχυση και τριπλή αποτελεσματικότητα, η οποία είναι διακριτική και μπορεί να φορεθεί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάτω από τα ρούχα, για 6 συνεχόμενες ημέρες. Πλένεται και χρησιμοποιείται μέχρι και για 30 πλύσεις. Φορέστε την και αφήστε να δράσει τριπλά:

  1. Αδυνάτισμα με μικροκάψουλες για αποσυσσωρευτική δράση: Η κρέμα εμπλουτισμένη με καφεΐνη, γνωστή για τις διεγερτικές της ικανότητες, βρίσκεται ενσωματωμένη σε μικρο-κάψουλες στη βερμούδα αδυνατίσματος Garnier Bodytonic. Ενεργεί σαν «καυστήρας λίπους» με αποσυσσωρευτικές και λιπολυτικές ιδιότητες.
  2. Δράση ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού χάρη στη διπλή κυψελοειδή ύφανση μικρομασάζ: Οι μικρο-κάψουλες που εσωκλείονται στη διπλή κυψελοειδή ύφανση, απελευθερώνουν τη σύνθεση με κάθε κίνηση της επιδερμίδας κάνοντας οριζόντιο και κάθετο μασάζ και ενεργοποιεί την μικρο-κυκλοφορία. Η σύνθεση εμποτίζει συνεχώς την επιδερμίδα και βοηθά στην καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού σε στοχευμένες περιοχές καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  3. Κοιλιά: Η βερμούδα αδυνατίσματος Garnier Bodytonic ενεργεί στην περιοχή της κοιλιάς και στα παχάκια γύρω από τη μέση για άμεσα ορατό αποτέλεσμα.